Кременчуцький чиновник змусив журналістку пройти через «коридор ганьби»

17.09.2014, 14:35 Переглядів: 9 975

 

У вівторок, 16 вересня, під Полтавським Апеляційним судом учасники мітингу за справедливе розслідування справи про вбивство Олега Бабаєва провели журналістку ТК «Візит» через своєрідний «коридор ганьби».

 

Коли учасники мітингу почули про те, що суд вирішив залишити Олександра Мельника, підозрюваного в замовленні вбивства Бабаєва та судді Автозаводського райсуду Лободенка, під вартою, вони з радістю сприйняли цю новину, а потім вишикувалися в той самий «коридор ганьби» і почали кричати «Ганьба!» знімальній групі «Візиту» - цей телеканал відомий своїми критичними матеріалами щодо колишнього мера Бабаєва та нинішніх чиновників. Крім того, «Візит» належить Олександру Мельнику.

 

- Ідіть ось туди! Ідіть! - з такими словами начальник організаційного відділу виконкому Кременчуцької міськради Валерій Декусар схопив за руку журналістку «Візиту» Оксану Цокур, виштовхав в центр коридору і почав диригувати натовпом: «Ганьба! Ганьба!».

 

Крім того, під час мітингу невідомі порізали колеса мікроавтобуса, на якому знімальна група «Візиту» приїхала в Полтаву.

 

Кременчуцький чиновник змусив журналістку пройти через «коридор ганьби»

 

Кременчуцький чиновник змусив журналістку пройти через «коридор ганьби»

 

- Ви все бачили в новинах, навіть не знаю, що коментувати з приводу цього випадку, - сказала «Телеграфу» журналістка Оксана Цокур. - Не знаю, що керувало чиновником, коли він виштовхував мене, але він прекрасно знав, хто я така, прекрасно знав, що я - журналіст.

Автор: alexeyladyka Відео: ТРК "Візит"
Теги: скандал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх