«Зделай маме немножко веселее…»

2.01.2014, 10:02 Переглядів: 3 410

«Зделай маме немножко веселее…»

Або якими мріями діляться з Дідом Морозом маленькі кременчужани

Кременчужанка Лариса, яка займається організацією свят, відкрила у своєму офісі на вул. 1905 року резиденцію Діда Мороза. На вході повісила поштову скриньку – для швидкого відправлення листів прямо до Великого Устюга.

 

З дозволу самого Діда Мороза «ТелеграфЪ» публікує деякі листи – аби дорослі пам’ятали, що в їхніх дітей є мрії. Друкуємо мовою оригіналів.

 

Найбільше нам припав до душі лист третьокласника Мишка:

 

«Дедушка Мороз, я хочу штобы все были радосные в Новом году. Штобы все были здоровыми і счастливыми и все были довольными своими подарками. Все дети, у которых нет родителей – подарі им их и чтобы родітели их очень при очень любіли. Помоги пожалуста моему дедушки, потомучто у него болит нога, й моя бабушка была щасливая. Помоги пожалуста моему папе на работе, і зделай маме немножко веселее. Пажалуста подори Кате моей сестре котёнка породы шотландская висло-ухій цвета серенького і чтобы у Кати были хорошыє оценкі. Помоги моему брату Олегу чтобы у него все были хорошиє оценки по всем предметам. І подарі мне пожалуйста мікроскоп, й помоги мне, чтобы я получал хорошие оценки. Спасибо!»

Миша, 3-Б клас

 

«Любий Дід Мороз подаруй мені на Новий Рік будь ласка дитячу косметику і трохи прикрас».

Анонімний адресат

 

«Дедушка Мороз я хочю сенцарний телефон hts»

Елизавета, 3-Б клас

 

«Дід Морозу я хочу отримати на Новий Рік розкраску монстер хай і блискучі ручки».

Анонімний адресат з пров. Героїв Бреста, 87

 

«Мене звати Юра, мені 13 років. Я з міста Кременчука. Я хочу на Новий Рік нові коньки та нову хокейну клюшку. Я дуже сподіваюсь, що моє бажання збудиться. Бувай!»

Юрій, вул. Московська

 

«Я хочу на новий рік: ковзани, куклу монстер хай ебібазовая, альбом для наклейок косметику монстер хай, та блокнот, наклейки».

Марія

 

«Любий Діду Морозе, я цей рік гарно вчилася, тільки диктант написала на 9 балів. Їздила на конкурс по танцям зайняла 3 місце. А 14.12.2013 я виступала майже при усіх незнайомих людях я дуже соромилась, але переборола свій острах та виступила з 3 танцями. Але я не тільки танцюю та добре вчусь я допомагаю мамі. Наприклад: гуляю з собакою, допомагаю готувати їжу, мию посуд. А все це разом допомагаю по дому. На цей новий рік я дуже хочу планшет і ляльку монстер хай».

Аня, вул. Миру

 

«Мене звати Соня. Мені 8 років. Я живу в місті Кременчуці. Цього року я добре вчилась і була слухняною дівчинкою. Скоро ти завітаєш на своїх санях з великим мішком подарунків до нашого міста. У мене є бажання. І я сподіваюсь, що воно здійсниться. Я хочу отримати у подарунок хом’ячка, який вміє повторювати розмови. Всі радіють новорічному святу. І я теж. Я чекаю на тебе, на веселе свято, і подарунки! До зустрічі!»

Софія, вул. Московська

 

«Добрий день, дорогий Дідусь Мороз! Скоро наближається Новий Рік. В цьому році я навчався добре. Вдома я допомагав: витирати пил, мити посуд. Я слухався дідуся і бабусю. Тому я прошу подаруй мені лижі. Щиро тобі дякую».

Дмитро

Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх