На митинге в Кременчуге читали письмо от патриотов с Евромайдана в Киеве

10.12.2013, 20:41 Переглядів: 2 322

Те, кто стоит там, призывают выходить на митинги и высказывать свою гражданскую позицию

10 декабря, на митинге в Кременчуге, который проходит каждый день в 17.00, одна из участниц, Алена, зачитала письмо, полученное ею по электронной почте от кременчужан, которые стоят на Евромайдане. Они не захотели озвучить имена, опасаясь репрессий, особенно для семей. Письмо было написано в ночь на сегодня, когда ожидали силового разгона Евромайдана. Приводим его текст в оригинале.

«Дорогі кременчужани,

Ви всі, хто читає або слухає цього листа, знайте – ми горді жити з Вами в найкращому місті в світі, задля нашого спільного майбутнього ми негайно і, не вагаючись, виїхали до столиці нашої держави, ми обіцяємо бути сміливими, стійкими, одним словом – справжніми чоловіками.

Трохи сумно і лячно на серці, можливо, нам, ще вчора повністю мирним людям, доведеться разом з іншими патріотами, тримати удар усієї люті озвірілої влади, але ми будемо стояти!!! Так, ми могли лишитися в поки ще теплих домівках, але хто окрім нас, хто?! Що я скажу своєму сину, як поясню свою бездіяльність, відсутність держави і майбутнього, як зможу дивитись в очі матері, можливо, скажу, що дорога була не розчищена?! Ні.

Будьте певні, кожен з нас готовий на все, аби боронити Вас!

 

Єдине, що хотілося попрохати, у будь-якому випадку, що б не сталося – не давайте образити наші родини, у Вас немає «Беркута», «Тигра», «Барса», «Грифона», «Гепарда» й інших твариноподібних спецпідрозділів, які готові рвати нас на шматки, але ми станемо на повний зріст! Адже у нас лишилась лише свобода, яка є найбільшою цінністю вільної людини, хіба це можна зламати кийками і газом?!

 

Пам’ятайте, Вас в руках тримає збанкрутіла влада з сотнею міліціянтів, які, можливо, побояться Вас ображати зараз, адже у Кременчуці живе більше двохсот тисяч мешканців, серед яких немало порядних і мислячих людей. Хтось втратив бізнес, роботу, здоров’я, віру в завтра, і навіть сенс життя, Ви кількісно переважаєте різну продажну й божевільну погань, зараз Вам будуть ввічливо зазирати в вічі, присипляти муркотінням й інформаційним вакуумом, а коли з нами буде покінчено – прийдуть за Вами.

 

Вбивайте в собі рабів, піднімайте голови, збирайтеся тисячами, виходьте на площі. Вас подавляюча більшість, домовтесь про час, місце і виходьте без вагань, це наш останній шанс!!!!

 

Слава Україні!!!»

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх