Нардеп Шаповалов влаштував у Кременчуці концерт

9.11.2012, 08:51 Переглядів: 4 331

А в осередку Партії регіонів зріє бунт

Нардеп Шаповалов влаштував у Кременчуці концерт

Понеділок, 5 листопада, став Днем подяки нардепа Шаповалова. У понеділок щойно обраний нардеп влаштував святковий концерт для учасників його виборчої кампанії. Захід пройшов у міському Палаці культури. Як повідомили «Телеграфу» відповідальні працівники МПК, оренда великої зали та концерт кременчуцьких творчих колективів коштував
5 тисяч гривень.


Пресу на концерт не запросили. Та вона й сама не пішла, бо прес-служба пана Шаповалова повідомила, що він цього дня не спілкуватиметься з журналістами, і на запитання, хто фінансував його кампанію, теж не відповідатиме. Кременчуцька телекомпанія «Візит» зйомку концерту не вела. Адже народний депутат Шаповалов через суд домігся позбавлення «Візиту» ліцензії до завершення виборчої кампанії.


Концерт відкрив нардеп. Він подякував усім за допомогу, сказав, що вже спілкувався з мером міста, і вони разом ось-ось почнуть працювати на Кременчук. Після короткої промови пан Шаповалов зник.


Почався концерт. Він, до речі, був класний. Виступали творчі колективи МПК. Ми сиділи і дивувалися – як за такої бідності вони мають такий високий рівень підготовки. Повітряні гімнасти нас просто вразили. І, звісно ж, засліпив танцювальний колектив «Вікторія». Які дівчата, які концертні сукні, який рівень професіоналізму – краса та й годі.


Втім, ми весь час відволікалися від цієї краси і невиховано крутили головою – бо треба ж було усіх роздивитися. Дивне враження справляли гості пана Шаповалова. Переважно це були жінки, з гучними голосами і міцними парфумами – агітатори. Дівчата у захваті від пана Шаповалова. Одна з них – пані Людмила – так зворушливо розповідала, скільки сподівань вона на нього покладає, що ми ледь не просльозилися.


Інша, менш численна, група гостей була ще цікавішою. Роздивившись, «ТелеграфЪ» зробив висновок, що кандидата Шаповалова підтримують партійці усіх кольорів – і блакитні (регіонали), і біло-сердешні («Батьківщина»), і кольору хакі («Фронт змін»). Прямо не нардеп, а «цветик-семицветик». В усякому випадку, серед його гостей «ТелеграфЪ» побачив відомих кременчуцьких регіоналів панів Семеняченко, Алєксєєва, Сазонова; депутата міськради Яцину («Вітчизна»); найвідоміших дам із «Батьківщини» – пані Шиян та пані Бобер; члена «Батьківщини» пана Несена; і «фронтовиків» – усю фракцію «Фронту змін» Кременчуцької міської ради.


Від переможців приємно пахло коньяком і парфумами. А щебетали вони про те, що мер міста вже бачить себе губернатором, та не факт, що це станеться – адже Кременчук план по Регіонам не виконав, у місті перемогла на виборах «Батьківщина».

 

«Микола Костянтинович Черниш повівся як єдиновладний господар – це була помилка!»


Після концерту «ТелеграфЪ» запитав пана Семеняченка – начальника виборчого штабу кандидата Шаповалова:


– Пане Семеняченко, ви – відомий регіонал, а керували виборчим штабом кандидата Шаповалова, який переміг регіонала Надошу. Ви отримали дозвіл на роботу у штабі Шаповалова від керманича кременчуцьких регіоналів пана Черниша?


– Я дійсно регіонал, це моя партія, я з неї нікуди не бігав, я їй служу. Але дозволу у Черниша я не питав. Микола Костянтинович на цих виборах повівся, як єдиновладний господар, як директор заводу, а не керівник партійного осередку. Це була помилка. Бо партія – не завод, тут можуть бути різні думки і розмови на рівних. Я планую сказати йому це особисто, лише тому говорю і вам.

Теги: Шаповалов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх