У Кременчуці пошкодили бігборди кандидата у нардепи Богодиста

22.08.2012, 12:24 Переглядів: 4 623

У ніч з 21 на 22 серпня на чотирьох бігбордах кандидата у нардепи від партії “УДАР Віталія Кличка” Дмитра Богодиста з'явилися образливі написи та плями фарби.

У Кременчуці пошкодили бігборди кандидата у нардепи Богодиста 
Першою жертвою політичних баталій стала реклама кандидата у нардепи Дмитра Богодиста. Вночі з 21 на 22 серпня хтось заляпав фарбою бігборди з його зображенням та логотипами партії “УДАР”. А ще на них з'явились образливі написи. Подібним чином було пошкоджено чотири рекламних щити: один на проспекті Полтавському на виїзді із Кременчука, два на вул.Леонова, та один на пр.60 років Жовтня в районі зупинки “Вул.Вадима Бойка”.

Як повідомив кандидат, такі методи боротьби не прийнятні ні для нього, ні для партії, що його висунула. На запитання, як він ставиться до подібних провокацій Дмитро Богодист відповів:  

- Такими примітивними методами сьогодні вже нікого не здивуєш, і кременчужани знають, якщо подібні вислови з’являються на політичній рекламі кандидата, значить, крім дешевої лайки та бруду про  нього нічого сказати.

Мені, звичайно ж, додали роботи – потрібно все привести до ладу. Але я підкреслюю, що з повагою ставлюсь до політичних опонентів, і ні під час виборчої кампанії, ні в майбутньому, я не маю наміру будувати свій авторитет, поливаючи їх брудною критикою, чи реагувати такими ж діями на критику у свою адресу. Вважаю людей, які вдаються до таких конфліктних методів, не лише слабкими, але й не здатними у подальшому бути порядними стосовно будь-кого, чи будь-чого.

Тож я спокійно продовжую працювати, нехай у майбутньому люди складуть про мене думку за результати моєї роботи, а не за надписами – будь то хвалебними, чи брудними.
Автор: editor
Теги: выборы-2012
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх