Вполюй маршрутку за 1,50 грн (ГРАФІК РУХУ)

28.07.2012, 08:30 Переглядів: 8 740

Вполюй маршрутку за 1,50 грн (ГРАФІК РУХУ)
«ТелеграфЪ» публікує графік руху «дешевого» транспорту та пропонує громаді контролювати обіцяні маршрутки «щастя», аби вони не зникли з вулиць міста

Міські перевізники передали до мерії графік руху автобусів та маршруток по 1,50 грн. Після підвищення вартості проїзду до 2,50 грн влада змусила власників автотранспортних підприємств запустити на маршрутах автобуси або маршрутки у звичайному режимі.

 

ГРАФІК РУХУ МАРШРУТОК ПО 1,50 ГРН У КРЕМЕНЧУЦІ (ТИСНИ СЮДИ)

 

Уже з перших днів роботи «за графіком» перевізники почали його порушувати.

 

Щойно графік потрапив до редакції «Телеграфа», ми почали його перевіряти.

 

– У вівторок, 24 липня, я вийшла на маршрутку 15Б, яка біля мого дому повинна проходити приблизно 8.45, – розповідає наша колега Тетяна. – Я чекала хвилин 15, ніякої маршрутки по 1,50 не було. Натомість я поїхала лише на третій маршрутці за 2,50 (у першу не влізла, друга пролетіла повз зупинку). Ось такий сервіс за більші гроші – як оселедець у бочці.

 

Більш-менш стабільно, як і раніше, ходять автобуси у звичайному режимі по маршруту № 2. 24 липня, згідно з графіком, зранку наші колеги їхали по 1,50 в маршрутках 3Б.

Перевіряти рух автобусів пішли й фахівці відділу транспорту. Вони нарікають на те, що на маршрутах №№18 та 15Б немає автобусів, що перевозять пасажирів у звичайному режимі. На нараді перевізники, схиливши голови, пообіцяли ситуацію виправити.

 

Пильнуйте графік самі


Запустити дешевший транспорт для кременчужан влада намагається вдруге. Нагадаємо, коли маршрутки подорожчали до 2 гривень, у місті запустили транспорт за гривню. Проте такий «звичайний режим» швидко вимер у Кременчуці «як клас», і народ чемно платив по 2 гривні.

 

«ТелеграфЪ» публікує графік руху маршруток по 1,50 грн. Зазначимо, що тут ви не знайдете розкладу для маршрутів № 2В, 14 та 16Б. Начальник відділу транспорту виконкому пан Кургаєв каже, що на 2В та 14 звичайного режиму й не буде, а маршрут 16Б оголошений на конкурс, тому про півторагривневі маршрутки поки що не йдеться.

 

Маршрутники зобов'язані виконувати оприлюднений графік. Ми радимо вирізати його та носити з собою, бо в маршрутках ніхто його не вивісить. Чиновники транспортного відділу вважають це зайвим. Щоправда, пообіцяли розмістити розклад на кінцевих зупинках. Мабуть, стоячи на зупинці «Водоканал» чи «Гвардійська», людині буде зручно чекати, не знаючи графіка, коли приїде дешева маршрутка...

 

Пропонуємо контролювати рух обіцяних владою та перевізниками маршруток «щастя», аби вони не зникли з вулиць нашого міста. Ви маєте право на більш дешевий проїзд.

 

Якщо перевізники не виконують графік руху маршруток у звичайному режимі, телефонуйте:

 

3-20-47 – відділ транспорту міськвиконкому

1563 – відділ оперативного контролю за станом у місті

Автор: minchuk
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх