Ліцей „Ада” не виселяють

31.05.2007, 18:05 Переглядів: 2 044
Директор ліцею обіцяє 20 некомерційних місць у дитсадку. Але проблему з місцями у дитсадках в центрі міста це не вирішить.

Сесія міськради 29 травня ухвалила рішення про передачу колишнього дитсадка №40, де нині розміщується приватний ліцей «Ада»,  до комунальної власності. Раніше власником дитсадка було ЗАТ „Укртатнафта”, яке й надало ліцею приміщення в оренду.
Під час досесійного розгляду питання говорилося про те, що в місті катастрофічно не вистачає місць в дитсадках. А передача даного приміщення поліпшить ситуацію.
Однак яка доля очікує на  приватну школу?
Як повідомив директор ліцею „Ада” Іван Дерієнко, заклад залишиться на старому місці. Іван Дерієнко обіцяє утримувати за рахунок ліцею дошкільну групу на 20 дітей, де батьківська плата буде на рівні бюджетних дитсадків – як орендна плата за приміщення.
Віце-мер Василь Хоменко підтвердив, що така домовленість дійсно існує. За його ж інформацією, лише в центральній частині міста в черзі на місце в садочок близько 200 дошкільнят. Якщо «Ада» забирає лише 20 дітей (а необхідно ще 180 місць - це цілий дитсадок), куди подінеться решта черги? Влада поки що не придумала.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх