Замов собі інспектора!

11.05.2007, 15:05 Переглядів: 2 010
Як виявилось, батьки можуть самі «замовити» для своїх діток заняття з інспектором ДАІ.  Саме такий захід четвертого квітня пройшов у ліцеї №4. «Зараз занняття проводяться на прохання батьків – це рідкісне явище, – каже інспектор ДАІ Володимир Окунь. – А згідно з планом, ми кожного дня у якійсь із шкіл проводимо з дітьми бесіди за правилами дорожнього руху».
ДАІ знайшло спосіб, як зацікавити дітей у знанні правил дорожнього руху – їх треба розмістити на яскравих наклейках! Відбою від бажаючих немає.

Як виявилось, батьки можуть самі «замовити» для своїх діток заняття з інспектором ДАІ.  Саме такий захід четвертого квітня пройшов у ліцеї №4. «Зараз занняття проводяться на прохання батьків – це рідкісне явище, – каже інспектор ДАІ Володимир Окунь. – А згідно з планом, ми кожного дня у якійсь із шкіл проводимо з дітьми бесіди за правилами дорожнього руху». На їжачках, білочках та ведмедиках пан інспектор пояснював, як правильно переходити дорогу. Діти виявилися напрочуд «підкованими» і неодноразово доповнювали самого даішника.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх