Ліцей №4 відзначив свій 20-річний ювілей

30.05.2011, 08:51 Переглядів: 3 350
У ліцеї приділяється багато уваги сучасним методам викладання та використанню комп’ютерної техніки. І тому ще один потужний ноутбук від благодійного фонду «Джерело Дніпра» став бажаним подарунком..

18 травня у міському Палаці культури математичний ліцей №4 відзначив свій 20-річний ювілей «Святом інтелекту, гордості та таланту». День ліцею став уже доброю традицією цього закладу, але така кругла дата – це серйозний етап у житті, час підбивати підсумки.

Ліцею і правді є чим пишатися, бо і учні, і педагоги закладу не однократно добивалися успіхів та визнання і на обласному, і на всеукраїнському рівні. Зокрема, тут працюють 14 відмінників освіти України, лауреат всеукраїнського етапу конкурсу «Вчитель року», 5 переможців обласного етапу цього конкурсу. Школа за ці роки виховала 22 призери всеукраїнських предметних олімпіад та 31 призера всеукраїнського етапу Малої академії наук. Лише за цей навчальний рік досягнення ліцею поповнилися  25-ма призерами обласних олімпіад, 4-ма призерами всеукраїнських олімпіад, 10-ма призерами обласного етапу МАН та 2-ма призерами всеукраїнського етапу МАН. Щороку ліцей виборює різноманітні нагороди всеукраїнських конкурсів для навчальних закладів. 

- Гідно несіть звання випускників ліцею №4, - закликала нинішніх учнів директор закладу Любов Михайлик.

Під час ліцейського свята вже традиційно відзначають статуетками та дипломами кращих учнів у номінаціях «Гордість ліцею», «Інтелектуал ліцею», «Науковець ліцею». А цього року ліцей започаткував нову номінацію «Благодійник ліцею», в якій відзначили Почесного Президента Всеукраїнського благодійного Фонду «Джерело Дніпра» Володимира Матицина. Адже завдяки Фонду школа має футбольний майданчик з штучним покриттям, двічі проводився фестиваль графіті, надавалася матеріальна підтримка іншим цікавим та змістовним починанням.

- Від того, що дасть дитині школа здебільшого залежить її майбутнє. Без сучасних знань, без якісної освіти буде складно знайти своє місце у житті. У вашому навчальному закладі склався колектив однодумців, які заслуговують найглибшої уваги й визнання. І ви по праву можете пишатися своїми учнями, які мають допитливий розум, міцні знання, є енергійними, направленими на успіх, - сказано у вітальному слові Почесного Президента Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» Володимира Матицина.

Він побажав педагогічному колективу і в подальшому гідно виконувати почесну місію виховання підростаючого покоління, а щоб реалізувати цю мету, Фонд презентував ліцею потужний ноутбук. Любов Михайлик щиро подякувала за подарунок та зазначила, що комп’ютера не вистачало для кабінету географії. Тепер учитель робитиме на ньому презентації, адже нові технології – це вимога часу.



 
Автор: ermakova
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх