Економлять усі!

7.02.2009, 12:43 Переглядів: 1 695
Університет переходить на 5-денний робочий тиждень.
Це - одна з аудиторій першого корпусу університету. Плакати на її стіні свідчать, наскільки близько до серця народ приймає заклики керівництва економити. Спершу тут повісили плакатик із закликом економити холодну воду. Потім написали про електроенергію. Далі з’явився плакат із неприємним натяком щодо зарплати. І, нарешті, якийсь практичний жартівник тремтячою рукою вивів заклик економити папір. І хто з ним не погодиться?


Кременчуцький державний політехнічний університет з міркувань економії переходитиме на 5-денний робочий тиждень. Про це «Телеграфу» повідомив проректор з навчально-методичної роботи пан Костін. Він зазначив, що зміни торкнуться роботи професорсько-викладацького складу університету та його навчально-допоміжних підрозділів. Субота у політехнічному університеті традиційно була днем консультацій – у першу чергу, для студентів заочної форми навчання. Надалі суботні консультації будуть винесені на 1-5 дні робочого тижня. Після затвердження нового графіку роботи, працюватимуть у вихідні дні лише викладачі, лише із заочниками, та лише за розкладом сесій заочних відділень. Новий графік роботи запроваджується з метою економії витрат на електроенергію та опалення.
Є й приємна новина – стипендіальний фонд університету поки що не зазнав нищівних ударів кризи. У січні він надійшов у повному обсязі. Студенти вже отримують стипендію.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх