Covid-19 в Україні/Кременчуці
Дані МОЗ України. Оновлення: 20.10.2020 10:00
Підтверджені:
Україна309107
Кременчук905
Хворі:
Україна173788
Кременчук553
Одужало:
Україна129533
Кременчук328
Померло:
Україна5786
Кременчук24

У Полтаві вже тестують нове меню від шеф-кухаря Євгена Клопотенка

17.03.2019, 12:03 Переглядів: 3 454

 

Панкейки бурякові, яблука каркаде, чай масала невдовзі з’являться у шкільних їдальнях замість звичних борщів, картопляного пюре та каш

Полтавський навчальний заклад випробовує нове шкільне меню від шеф-кухаря Євгена Клопотенко. Панкейки бурякові, яблука каркаде, чай масала невдовзі з’являться у шкільних їдальнях замість звичних борщів, картопляного пюре та каш. Шеф-кухар Євген Клопотенко автор проекту “Нове шкільне харчування” розробив “Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах”. Про це повідомляє видання "Новини Полтавщини"


Збірник вже отримав Висновок від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. У Полтавському вищому професійному училищі імені А.О.Чепіги вже випробовують нове шкільне меню.


- Євген Клопотенко презентує у цьому збірнику страви, які є практично традиційними, але з деякими доповненнями. Приміром, різні насіння гарбуза, соняшника використовуються для оздоблення каш і збагачення вітамінами салатів. Але продукти всі є не екзотичні, вони вирощуються в нашому регіоні, є доступними. Проте приготування, оформлення трішки відрізняється. Окрім цього, страви мають бути привабливими для дітей – розповіла викладач Полтавського вищого професійного училища імені А.О.Чепіги Галина Фіщук.

Теги: меню
компанія «Інтера Люкс»

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Коментувати статтю можуть тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, УВІЙДІТЬ або ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:



Вверх