Конкурс «Мій учитель»: вітаємо переможців

2.10.2013, 16:47 Переглядів: 4 317

Конкурс «Мій учитель»: вітаємо переможців
Кращих педагогів вибрали учні – вони писали твори про своїх учителів. Ініціатива конкурсу належить благодійному фонду «Джерело Дніпра». Переможців нагородили дипломами та цінними подарунками.

Першого жовтня на конференції, присвяченій професійному святу педагогів, урочисто оголосили імена переможців міського конкурсу «Мій учитель». Він проходив за ініціативи всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра», громадської організації «Рідне місто» та за підтримки міського управління освіти.

Кращих учителів вибирали самі учні: їм треба було надіслати твір про свого педагога, переконавши, що він - саме той, хто заслуговує відзнаки. І школярі активно долучилися до конкурсу – у чотирьох номінаціях запропонували кандидатури 44 учителів. Усі вони будуть нагороджені екскурсією до Чигирина та Холодного Яру.
А переможці конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки – нетбуки від благодійного фонду «Джерело Дніпра».

«Ваша професія – важка та благородна, потребує великої віддачі сил, постійної творчої ініціативи, душевної чуйності. Від вашого педагогічного таланту багато в чому залежить майбутнє нашої молоді. Приміть особливу подяку за вашу працю, просвітницьку роботу, вірність учительському покликанню, мудрість та терпіння», - таке вітання адресоване вчителям Почесним Президентом Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» Володимиром Матициним.

 

Конкурс «Мій учитель»: вітаємо переможців
- Я навіть не очікувала такої відзнаки! Усе так несподівано! – ділиться враженнями Світлана Зюман, переможець у номінації «Мій класний – першокласний», - Напевне, за 20 років своєї роботи я знайшла «ключик» до дітей. У своєму житті я не шукала іншої стезі, ніж робота учителя. Школа – моє покликання! І я не розчарована у своїй професії: в мене прекрасний клас, чудові діти та їхні батьки. А загалом, у нашій професії головне – вміти тримати себе, бути і психологом, і матір‘ю для дітей. 


Переможці конкурсу
Світлана Зюман (школа №31): «Мій класний – першокласний» – кращий класний керівник
Олена Сіроштан (школа №24): «Мій перший учитель» – кращий вчитель початкових класів
Ольга Кривенко (ліцей №4): «Мій улюблений викладач» – кращий вчитель-фахівець.
Алла Ралко (школа №1): «Учитель-ентузіаст» – класний керівник, який є лідером і в професії, й у громадському житті.

Автор: ermakova
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх