У кременчуцької школи «Фаворит» новий директор і старі проблеми

19.01.2013, 08:41 Переглядів: 3 776

У кременчуцької школи «Фаворит» новий директор і старі проблеми
Марина Матвійчук, яка керувала кінно-спортивною школою 20 років, пішла за сумних обставин

З 14 січня у Кременчуцькій дитячій кінно-спортивній школі «Фаворит» новий директор – Анна Миколаївна Забодіна. Марина Матвійчук, яка керувала школою від першого дня її створення і утримувала її «на плаву» у найтяжчі часи, пішла з посади і зі школи.


Призначення директорів – процедура штатна, ми б теж не приділяли їй такої уваги, коли б не ситуація, яка утворилася навколо школи. Протягом останніх двох років школа «Фаворит» згадувалась у двох випадках – або коли її вихованці перемагали на чергових змаганнях, або коли спалахував черговий скандал. Все почалося восени 2010 року, одразу після завершення виборів депутатів до міської ради. Прийшли нові амбітні фігуранти, і один з них – депутат Березянський – почав свою політичну кар’єру з гучної заяви на сесії міськради про протиправні дії, які, на його думку, чинить керівництво дитячої кінно-спортивної школи. Депутати тоді утворили комісію, перевірили обставини справи і не знайшли доказів на підтвердження вищезгаданої заяви. Та на цьому історія не закінчилася. Вона тяглася і тягнеться до цього часу, з різними змінами та доповненнями і свіжими ідеями.


«ТелеграфЪ» запитав колишнього директора «Фаворита» Марину Матвійчук, чи не через скандальну історію довжиною у три роки вона залишила школу? Пані Марина відповіла стримано:


– Не вважаю за потрібне згадувати якісь давні прізвища. У листопаді мені запропонували нову роботу, досить цікаву. Я, як вимагає законодавство, відпрацювала два тижні, звільнилась зі школи і працюю в іншій установі.


Анна Забодіна – чинний директор дитячої кінно-спортивної школи «Фаворит» – розповіла «Телеграфу» про свої плани:


– Можливо, це – не найкраща шкільна стайня, яку я бачила у своєму житті, та мені дуже хочеться зробити її найкращою. Я бачу вогонь в очах наших вихованців і хочеться їх не підвести. Будемо докладати зусиль.


Як стало відомо «Телеграфу», пані Анна свого часу працювала на Київському іподромі та на Олександрійському кінному заводі, три роки стажувалася у скакових конюшнях Великобританії, має значний досвід роботи зі спортивними кіньми. У кременчуцькому «Фавориті» вона теж не новачок, робила тут до 2005 року.


Наразі ж новому директору школи доведеться вирішувати старі складні проблеми – 10 років міська влада обіцяє збудувати нову кінно-спортивну школу, бо наразі «Фаворит» знаходиться у старючій колгоспній стайні, де розповзаються стіни і взимку вода замерзає у відрах. Втім, і у 2013-му кошти на будівництво нового комплексу не закладені до бюджету.

 

"Кременчуцький ТелеграфЪ"  від 17 січня  2012  року

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх