Міністр освіти не допоміг кременчужанам

14.01.2012, 09:40 Переглядів: 2 883

Міністр Табачник залишив без відповіді звернення депутатів Кременчуцької міськради

Ще 30 листопада 2011 року депутати Кременчуцької міськради звернулись до міністра освіти пана Табачника з проханням надати фінансову допомогу Кременчуцькому національному університету (КрНУ) – виділити 1 млн. 350 грн. на оплату комунальних послуг та 3 млн. грн. на капітальне будівництво та капітальні ремонти – у тому числі, стадіону «Політехнік» (лист № 01-12/1474). Допомогу просили на грудень 2011 року. Бо останній квартал року став для університету (як і для інших державних вишів) найважчим – держава виконувала свої фінансові зобов’язання лише на 10% – тобто відшкодовувала лише 10% фінансових витрат державного ВНЗ замість планових 70%.


Наприкінці грудня «ТелеграфЪ» поцікавився, що відповів міністр освіти кременчужанам? Прес-служба кременчуцького виконкому повідомила, що станом на 20 грудня відповідь від міністра не надійшла.


Народ відгуляв Новий рік. Частина співробітників університету пішла у вимушені відпустки за власний рахунок – звичні для нашої країни методи економії коштів. А «ТелеграфЪ» знову поцікавився, що ж відповів кременчужанам міністр освіти? Чи знайшов кошти на оплату комунальних послуг для вищого навчального закладу? Адже університет щодня сплачує лише за комунальні послуги майже 28 тисяч гривень – бо має забезпечувати функціонування 15 навчальних корпусів.

 

Прес-служба кременчуцького міськвиконкому повідомила, що станом на 11 січня 2012 року відповідь від міністра освіти не надійшла.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх