«Гори, гори ясно!»

1.07.2007, 13:07 Переглядів: 4 664
«Якщо підпалити деякі сорти печива, то буде кольорове полум’я та цікавий запах». Vlаd-Trеg..

(Із sms-повідомлення)

«ТелеграфЪ» підпалив два різних сорти печива: галетне та пісочне. Як і казав наш читач Vlаd-Trеg, обидва яскраво палають і обидва виділяють «цікавий» запах. Та, як нас запевнили на кафедрі екології КДПУ, це ще не означає, що таке печиво – шкідливе для здоров’я. Просто у ньому горять практично всі інгрідієнти, які мають органічне походження – і мука, і жир, і цукор, і складові ароматизаторів. У печиві не горять хіба що сіль та сода.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх