Знайшли “невідому” курятину

1.12.2005, 13:12 Переглядів: 2 082
600 кілограм курятини невідомого походження на ринках міста виявив відділ захисту прав споживачів. “За два тижні ми зробили 17 перевірок, – каже Любов Колесник, головний спеціаліст відділу захисту прав споживачів. – Така продукція була знайдена на оптових та продуктових ринках нашого міста. Звідки завозять курятину, зараз сказати ми не можемо, це потрібно відслідкувати.

600 кілограм курятини невідомого походження на ринках міста виявив відділ захисту прав споживачів. “За два тижні ми зробили 17 перевірок, – каже Любов Колесник, головний спеціаліст відділу захисту прав споживачів. – Така продукція була знайдена на оптових та продуктових ринках нашого міста. Звідки завозять курятину, зараз сказати ми не можемо, це потрібно відслідкувати. Можу сказати, що зустрічалось розфасування у імпортних коробках. Більш детальну інформацію ми матимемо лише після проведення аналізів”.
Серед порушень захисники прав споживачів відзначають заморожене по декілька разів м'ясо птиці, застарілий жир, та пір'я на стегенцях. Радіологічні норми не порушуються. П’ятьох порушників оштрафували на загальну суму 850 гривень.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх