По чому «віддадуться» красуні?

25.11.2010, 16:15 Переглядів: 4 570
Поціновувачі штучних ялинок вже потяглися до магазинів..
Навіщо платити більше – зроби ялинку сам

Ми також вирішили подивитись, що пропонують у новому сезоні. В одному місці нам продемонстрували невеличкі ялинки по ціні від 120 грн. Серед них була й красуня, ніби припорошена снігом. Її вартість складала трохи більше 200 грн. Проте, навідавшись до іншого магазину, побачили «настільні» ялинки в межах 30-ти.

–Скільки коштуватимуть великі ялинки, ще не знаємо, але дешевше ніж у минулому році – у нас інший постачальник, – розповіли нам продавці недорогих ялинок.

В іншому магазині штучні красуні виявились не з дешевих – за півтораметрове деревце просять 270 грн, є у продажу і майже двохметрова ялинка за ціною 900 грн.  

– Є ще й трьохметрові. Бувають покупці, які купляють такі собі додому, – розповідають продавці.
На додаток до ялинки, або замість неї, можна придбати штучні гілки – вони є різні: і блакитні, і зовсім білі та пухнасті, і традиційні зелені.

Ялинка, як кожна панянка, полюбляє прикраси. І чим вони дорожчі й яскравіші – тим вона святковіша.  Чого лише не вигадали для того, аби її прикрасити! Це й мініатюрні туфельки, і метелики, і карети. До речі, завдяки таким ось дрібничкам, у ялинці можна втілювати різні образи. Наприклад, якщо прикрасити її ліхтариками, зробленими у східному стилі – такі на прилавках ми бачили гривень по 30, то можна спробувати ялинку-слов’янку перетворити на ялинку-китаянку. Так само можна перетворити її на морську красуню: почепити іграшки-рибки, зірочки, черепашки та вбрати переважно у синій колір. Якщо ви хочете, щоб у вашій оселі поселилося трошки літа, прикрасьте деревце  яблуками та грушами, або іншими фруктами. У продажу є яскраві іграшки-гранати та авокадо. Щоправда, недешеві – гривень 50-70 за штуку. Дитяча ялинка – ніжно-рожева, із пупсиками, Барбі та іншими гарненькими ляльками.

Під ялинку можна поставити Діда Мороза та Снігуроньку або сяючого оленя та кота, що виготовлені як ілюмінація. Щоб все це виглядало просто карколомно, не забудьте про вогники.  Якщо прикрасити двометрову ялинку так, як це роблять кременчуцькі дизайнери, то обійдеться вона у 8-9 тисяч гривень.



 
Автор: yaremko
Теги: продаж
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх