Мешканці чотирьох гуртожитків, завдяки приватному ЖЕПу «Гарпун», досі сидять без тепла

8.06.2010, 23:44 Переглядів: 2 850
Уже більше тижня, з 27 січня, жителі чотирьох гуртожитків на Молодіжному, що належать «Укртатнафті», мерзнуть без опалення..

Нагадаємо, «Полтаваобленерго» відключило ці будинки через борги приватного ЖЕПа «Гарпун», який їх обслуговує. Міська влада вже звернулася і до прокуратури, і до податкової з проханням перевірити діяльність приватного ЖЕПа, а також до Кабміну – йдеться про позбавлення «Гарпуна» ліцензії на обслуговування житла. Окрім цього, міська влада та керівництво ЗАТ «Укрататнафта» домовилися про передачу гуртожитків до комунальної власності міста протягом місяця. У цьому випадку мешканці зможуть відмовитися від послуг «Гарпуна».

– Ми сподіваємося, що мешканці заплатять за січень, і це дасть можливість розрахуватися. Ми піднімали питання, щоб люди платили напряму «Полтаваобленерго», але там у цьому не зацікавлені – їм простіше відключити нас як організацію. Але ми сподіваємося вирішити питання з підключенням тепла до кінця тижня, – говорить пан Олег Воробйов, комерційний директор фірми «Гарпун» і нарікає на борги мешканців.

До речі, за січень мешканці гуртожитку на 50 років Жовтня, 29-а отримали чималенькі рахунки – по 370 гривень за кімнату, ніби за пристойну двокімнатну квартиру (якщо прописаний один мешканець).



 
Автор: editor
Теги: Гарпун
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх