Почому «безліміт» для народу? (ТАБЛИЦА)

18.11.2011, 13:41 Переглядів: 8 264

Безлимитка. Фото:Эдуард АверьяновБезлимитка. Фото:Эдуард АверьяновЩо пропонують оператори мобільного зв'язку для довгих та частих розмов

Розмови без ліміту на хвилини - задоволення не з дешевих. Місяць практично необмеженого спілкування сьогодні обійдеться у сотню баксів. «ТелеграфЪ» дійшов висновку, що справжнього «безліміту» в Україні не існує. А умови, які пропонують оператори, значно жорсткіші, ніж, скажімо, кілька років тому.


Розібратись у тарифних планах, виявляється, не так легко, як здається. Вони заплутані, і чим більше послуг пропонує оператор, тим більше доведеться платити за контракт.
Оператори зв'язку і досі повністю не відмовились від плати за з'єднання. А МТС днями навіть увів плату за таку послугу як звіт про доставку. Тепер за це братимуть три копійки.
Тарифні плани, які оператори називають «безлімітними», насправді дуже лімітовані. Чітко вказана кількість пакетних хвилин в межах України та за кордон, кількість SMS та ММS.
Тут же вартість цих самих послуг, якщо вони в тарифний пакет «не влізли».


Пропозиція, яка здалась нам більш-менш схожою на безлімітний тариф – у «Київстар». Щоправда, і тут абонентів обмежили - дозволено відсилати не більше 2 000 SMS та ММS.
Вартість такого «щастя» - 750 гривень на місяць.


Говори в мережі


Кожен оператор намагається привабити клієнтів своїми тарифами. За останні роки розмови в мережі одного оператора дійсно стали доступнішими. Приміром, МТС має таку послугу як «Супер» - розмовляти можна до 40-50 хвилин безкоштовно і без плати за з'єднання, щоправда, за 25 днів таких розмов треба сплатити 30 гривень. Дзвінки на інших операторів коштують 1,37 грн за з'єднання.


Єдиною ціною намагається привабити клієнтів «Київстар» - куди б не дзвонив, плати по 25 копійок, проте стандартне SMS - 37 копійок.

Спілкуватись в мережі life:) - справжній рай. «Нуль» - і без обмежень, проте тільки в мережі. До друзів чи колег на номери інших операторів вже за гроші - по 0,35 грн.  
Своєрідний «безліміт» пропонує компанія Beeline за 120 гривень на місяць. Можна дзвонити без плати за з'єднання, розмовляти 3000 хвилин, але тільки з «Beeline» та «Київстар». Щоб вкластись у свої 120 гривень, на дзвінки абонентам інших операторів треба витратити не більше 300 хвилин.

 

Почому «безліміт» для народу? (ТАБЛИЦА)

Автор: minchuk
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх