У міській художній галереї відкрилася виставка, присвячена 35-річчю кременчуцької дитячої художньої школи

10.12.2009, 07:54 Переглядів: 3 355
На вулиці холодно, а в міській галереї живуть чарівні ельфи та пробуджується весна.
У галереї кажуть, що відвідувачі на експозицію картин юних кременчужан ходять дивитися постійно. Всіх приваблює молодість і свіжість. Ось ця робота, на передньому плані, належить 14-річній Тетяні Пишненко і називається «Пробудження весни». Аж з‘їсти хочеться!
Фото: Дмитрий Бабец

У міській художній галереї діє чарівна виставка. Чому чарівна? Тому що на ній представлена збірка робіт вихованців дитячої художньої школи Кременчука, створених у різних стилях, зроблених у різний час. Можна побачити як розвивались уподобання учнів, чого юні художники прагнули і чого вже досягли.

Нещодавно у міській художній галереї офіційно відкрилася виставка присвячена 35-річчю кременчуцької дитячої художньої школи. Гучне відкриття пройшло, але відчуття свята так і не залишило стіни виставкових зал. Тут лунає музика, шумлять дикі джунглі, тут можна мандрувати по всьому Всесвітові – треба лише спробувати пофантазувати разом із дітьми. Це просто, адже гармонійні поєднання форм і кольорів, знайомі з дитинства герої – саме те, що потрібно, аби відчути себе вільним від повсякденного «духовного волоцюження». Фантазуйте, панове, хоча б у стінах галереї, не пожалкуєте.

Коли експозиція закриється, наразі невідомо, але це не привід відкласти її відвідування «на потім». Перефразуємо відомий рекламний слоган – «Не гальмуй! – Виставкуй», – і заряд духовної енергії гарантовано.

Фото: Дмитрий Бабец

Царівна-жаба 15-річного Назара Соляника видивляється серед відвідувачів господаря стріли. Не ваша буде? Чи не на часі одружитися?

Фото: Дмитрий Бабец

15-річна Ірина Петрова запрошує всіх у свій сад. Насолодитися ароматом чорнобривців, та пурханням метеликів… Поїсти яблук і винограду:)

Фото: Дмитрий Бабец

16-річна Даша Вовк дарує кременчужанам свій образ Чарівного Ельфа. Просто голова обертом іде, коли починаєш вдивлятися в усі деталі.

Фото: Дмитрий Бабец

Клоун від 14-річної Каті Тулубової так і кричить перехожим: «Ей, посміхнись! Не дивися на сірий дірявий асфальт – дивися на мене! Я гарантую тобі посмішку!»

Галереєю ходив Єгор СОЛОД



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх