Французька еротика на кременчуцьких підмостках

21.04.2007, 12:04 Переглядів: 2 606
До Кременчука з новою виставою приїхав Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка.

«Пригода ведмедів панда, яку розповів один саксофоніст, який мав подружку у Франкфурті», – так звучить в оригіналі назва п’єси сучасного французького драматурга Вішнєка. В Україні ця трохи незвична назва зазнала змін. «Дев’ять ночей» – саме так називається вистава, поставлена молодим режисером Аліною Носач за мотивами п’єси французького автора. «Це розповідь про чоловіка, що збирається піти з життя. Він не зустрів справжнього кохання і не хоче жити далі. Але серед ночі йому з’являється дівчина. Це – дух. Вона ставить хлопцю умову: він має провести з нею дев’ять ночей, якщо бажає, щоб вона залишилась. І він проводить з нею час… Але вистава дуже філософська. Тому з певних причин дух його покидає, і чоловік помирає», – розповідає один з митців.
До цього вистава з успіхом пройшла у Дніпропетровську. Тепер театр приїхав до Кременчука. До нашого міста митцприїжджають уже шостий рік поспіль. Далі театр прямуватиє до Комсомольська, а потім збирається поїхати на південь.
Вистава театру «Дев’ята ніч» відбудеться 20 квітня о 18.00 у міському Палаці культури



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх