«Барвиста країна дитинства»

13.04.2007, 19:04 Переглядів: 2 759
Цього року міському Об’єднанню дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання (ОДЮК) виповнюється 14 років. З нагоди Дня свого народження об’єднання влаштувало виставку у міській художній галереї. У ній взяли участь 14 клубів. Вони представили глядачеві більше сотні робіт.
«Зимовий вечір». Карина Похилько, клуб «Славутич». Тканина, аплікація, крупа.

Цього року міському Об’єднанню дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання (ОДЮК) виповнюється 14 років. З нагоди Дня свого народження об’єднання влаштувало виставку у міській художній галереї. У ній взяли участь 14 клубів. Вони представили глядачеві більше сотні робіт. Твори юних талантів виставлятимуться у галереї протягом двох тижнів – прийти і подивитися на них можна буде до 20 квітня включно.

Ксенія Панченко і Юлія Ткаченко – найкращі вишивальниці клубу «Реал». Найбільше дівчатам подобається вишивати хрестиком. Та вони вже давно «виросли» з вишивання серветок. Віднедавна у Ксені та Юлі є серйозніша робота – знайомі «замовляють» у дівчат, ніби у справжніх дизайнерок, «авторську» вишивку на одязі. «Ми вже, мабуть, близько 15 курточок оздобили на прохання друзів», – розповідає Ксенія.

Фігурки з глини, клуб «Меридіан». На виставку «Меридіан» відправив вироби трьох «глиняних справ майстрів» – Діани Кузьменко, Тетяни Зварич та Євгенія Стукало.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх