Працівникам культури підвищили зарплату

10.11.2005, 17:11 Переглядів: 1 657
Зарплата працівників, зайнятих у сфері культури, буде збільшена. Про це говориться в наказі Міністерства культури і туризму України «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» від 18 жовтня 2005 року, що нині набув чинності. Нижня межа оплати праці керівних працівників, художнього і артистичного персоналу, фахівців, службовців і працівників бюджетних установ культури встановлена на рівні 332 грн. Такий посадовий оклад одержуватимуть особи, що належать до I тарифної категорії (музейні доглядачі, гардеробники, опалювальники, склопротиральники, робітники сцени, чистильники взуття та інші).

Зарплата працівників, зайнятих у сфері культури, буде збільшена. Про це говориться в наказі Міністерства культури і туризму України «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» від 18 жовтня 2005 року, що нині набув чинності. Нижня межа оплати праці керівних працівників, художнього і артистичного персоналу, фахівців, службовців і працівників бюджетних установ культури встановлена на рівні 332 грн. Такий посадовий оклад одержуватимуть особи, що належать до I тарифної категорії (музейні доглядачі, гардеробники, опалювальники, склопротиральники, робітники сцени, чистильники взуття та інші). Розмір посадового окладу працівників культури, що мають найвищий 25-тарифний розряд, встановлений на рівні 1 112 грн.
Крім того, документом передбачена виплата надбавок до заробітної плати працівників культури. Зокрема, за високі досягнення в роботі і за виконання особливо важливої роботи встановлена надбавка у розмірі 50% від посадового окладу. Особам, удостоєним почесних звань «народний» і «заслужений», котрі продовжують займатися тією діяльністю, за яку вони були відзначені цими званнями, буде виплачена надбавка 40% і 20% від посадового окладу, відповідно.
Перерахунок заробітної плати і надбавок до неї проводитиметься за період з 1 вересня 2005 року.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх