Діти і квіти

20.02.2009, 20:01 Переглядів: 1 837
У міській дитячій бібліотеці ім. Торубари відкрилась фотовиставка «Зимове свято квітів». Ініціатор заходу – кременчуцький міський клуб квітникарів «Флора»..

19 лютого клубу «Флора» виповнюється 10 років – він відкрився у далекому 1999-му. Свій перший ювілей клуб вирішив відзначити спільною виставкою фоторобіт, головна тема яких квіти. І діти серед них. До заходу залучились міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, міський військовий ліцей та два притулки – «Пролісок» та «Промінь». Клуб «Флора» співпрацює з ними усіма.

Директор клубу «Флора», пані Лариса Ярина, стверджує, що квіти дуже позитивно впливають на дітей – і на звичайних, і на бешкетників, і на тих, які потребують розумової корекції. Пані директор розповіла зворушливу історію про те, як минулого року ентузіасти клубу «Флора» возили неповнолітніх порушників режиму одного з притулків на екскурсію – показали їм у Комсомольську теплиці, де вирощують троянди на гідропоніці. Так пацанів настільки вразила краса величезних троянд, що – повернувшись із чергової втечі – вони всілися розчулено малювати ті прекрасні квіти! Отак.



 
Теги: квіти діти
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх