4 в 1: 28 грудня відкриваються виставки в кременчуцькій міській художній галереї

27.12.2017, 16:33 Переглядів: 4 195

 

28 грудня о 15.00 у Кременчуцькій міській художній галереї відкриються чотири виставки:


1. Художниця Ліана Рязанова-Мартінес представляє олійний живопис в стилі абстрактного експресіонізму «Місто К». Місто в якому кожен має право бути, розвиватись, самовдосконалюватись та презентувати власний світ уяви. Ліана учасниця виставок та проектів з інтуїтивного живопису, музично- художніх перформансів тощо. На відкритті лунатиме жива музика, на саксофоні грає Максим Карюк. 

 


2. На стендах та в малій залі діє виставка дитячих робіт «Свято св.Миколая та Різдво Христове» за участі КДХШ ім. Литовченка, МШ «ОКО», студії «Хеппі Арт». Настроєві, колоритні дитячі роботи відкривають світ новорічної казки, різдвяної мелодії дитячої душі.


 


3. Відкриття виставки живописних полотен з фондів художньої галереї. Ця добірка на зимову тематику «Зимовий настрій» представлена в малій залі в оригінальний спосіб - на мольбертах. Ви побачите монохромні колорити стриманої зими плеяди талановитих авторів: Володимир Яковлев, Шалве Корідзе, Святослав Ремчуков, Микола Збираник, Олег Леонов, С. Новіков, Микола Руденко, Ірина Ніконенко. В центрі- коло для творчих зустрічей, майстер-класів, цікавих лекцій.


 


4. Виставка однієї картини «Святвечір» Бориса Сердюка. Традиційні українські колядки, засніжене вечірнє місто і майстерний пензель зробили цей твір переможцем у всеукраїнському конкурсі «Різдво 2016» в м. Києві.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх