Солодкий смак голосу: до Кременчука їде космічна Katya Chilly

30.08.2017, 17:00 Переглядів: 7 029

Солодкий смак голосу: до Кременчука їде космічна Katya Chilly

Знайомимось зі співачкою

Обличчям першого Всеукраїнського етнофестивалю «деМЕД?» у Кременчуці стала відома українська співачка Katya Chilly. Згідно з програмою фестивалю, Катя проведе 2 майстер-класи «Пространство голосу: Звук. Солодкий смак» (9 та 10 вересня), та презентує концертну програму з Katya Chilly Group 432Гц.

 

Співачка на сцені уже 25 років, але нещодавно, після участі у проекті «Голос країни», її заново «згадали». Своїм виступом на шоу Катя змусила зал плакати, а членів журі - аплодувати стоячи.

 

«Як ти потрібна Україні», - прокоментувала її номер Тіна Кароль.

 

 

Тож і ми нагадаємо читачам ТЪ, хто така Катя Чілі.

 

За плечима співачки довгий і тернистий шлях крізь нетрі українського шоу-бізнесу. Справжнє ім'я дівчини - Катерина Кондратенко. За 20 з гаком років професійної кар'єри вона випустила 4 студійних альбоми.

 

Творчий шлях почала ще в далекому 1992 році, отримавши гран-прі невеликого пісенного конкурсу, де і познайомилася з композитором Сергієм Сметаніним, який пізніше писав музику й тексти для Каті Чілі.

 

 

У 1997-1999 роках співачка випустила перший альбом «Русалки In Da House» і заявила про себе в Німеччині, Польщі, Швеції, Єгипті, США та інших країнах Європи. А вже в березні 2001 року виступила з концертною програмою в Лондоні, де дала більше 40 концертів. Виступи артистки транслювалися в прямому ефірі на BBC.

 

 

У 2003 році вийшов хіт «Понад хмарами», записаний дуетом з лідером «Тартак» Сашком Положинським.

 

У 2007-2009 роках співачка займалася менш афішованими проектами, але була хедлайнером фестивалів «Джаз Коктебель», «Золоті ворота», «Червона Рута», «Рожаниця», «Антонич-фест», «Дитяче Євробачення» та інших, а в її творчості настало невелике затишшя.

 

 

З 2010 року, після активного творчого життя, Катя заглибилася в роботу над сольним акустичним матеріалом і стала з'являтися на публіці все рідше. На 7 років дівчина зникла з радарів українських меломанів: ні концертів, ні нових альбомів. Але цей період не пройшов для співачки намарно - вона переосмислила свою творчість, відкинула електронну складову і сконцентрувалася на українському автентичному народному співові, народила сина Святозара.

 

У Кременчуці співачка виступить разом з Katya Chilly Group 432 Гц - це тендітна сміливість, природня могутність, музика у тиші і тиша у музиці. Їх сердце є акомпаніментом. Їхня домівка - світ. Їх шлях - музика. Велика Сила зібрала довкола себе дійсно талановитих музикантів, майстрів імпровізації, серед них відомі джазмени та віртуози класичної музичної школи, дослідники народної музики та потужний електронний саунд живого фракталу.

 

 

  • вокал - Катя Чілі
  • контрабас - Валентин Корнієнко
  • фортепіано - Максим Сідоренко
  • ударні - Алекс Фантаєв
  • скрипка - Сергій Охрімчук
  • бандура - Ярослав Джусь
Автор: Руслана Горгола Джерело відео: youtube.com
Теги: деМед
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх