Кременчужан просять допомогти прибрати закинутий кінотеатр "Дніпро"

5.07.2015, 18:47 Переглядів: 4 551

Кременчужан просять допомогти прибрати закинутий кінотеатр "Дніпро"

Мистецькі активісти планують створити у закинутому літньому кінотеатрі в парку Придніпровський простір для відпочинку всіх кременчужан і сьогодні вже назбирали 50 мішків сміття. Прибирання продовжиться завтра, 6 липня о 17.00. Долучитися можуть всі, кому не байдужа чистота нашого міста

Кременчужан просять допомогти прибрати закинутий кінотеатр "Дніпро" у Придніпровському парку. Таку інформацію "Кременчуцькому Телеграфу" повідомили мистецькі активісти, представники брюссельського об’єднання "Communa", які завітали до нашого міста в рамках фестивалю Transformersss

 

- Сьогодні 10 мистецьких активістів Кременчука прийшли до парку Придніпровський, щоб прибрати приміщення закинутого літнього кінотеатру і створити з нього простір для відпочинку всіх кременчужан, - розповідає представниця об’єднання "Communa" Вікторія Миронюк. – Багато років там не прибиралося і от сьогодні ми назбирали вже 50 мішків зі сміттям, але роботи ще багато. До нас уже долучилися місцеві велосипедисти, які обіцяли прибрати пагорби за кінотеатром і облаштувати там невеликі вело і скейт-трампліни.

 

Долучитися до прибирання можуть усі бажаючі – рукавички, сміттєві пакети та реманент у митців є і вони можуть ними поділитися. Єдине, просять одягати на прибирання взуття, яке не шкода.

  

Планується, що до облаштування простору літнього кінотеатру долучаться художники з Брюсселя, які завітають до Кременчука 7 липня.

 

Наступне прибирання відбудеться 6 липня з 17.00 до 20.00

Автор: malyarenko Джерело фото: https://www.youtube.com/watch?v=_orDJCDXldU, Ірина Каць
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх