Вагонобудівників поки що не скоротять

24.09.2009, 10:18 Переглядів: 2 951

Через кризу працівників заводу поменшало на 1200 осіб.

До кінця року скорочення працівників на Крюківському вагонобудівному заводі не передбачається. Про це журналістам повідомив голова наглядової ради підприємства Володимир Приходько.

– Я думаю, нам вдасться втриматися. Ми вже провели хитре скорочення, – сказав пан Приходько і пояснив, що на заводі скоротили, в основному, пенсіонерів, яким понад 65 років і тих, хто був «нечистий на руку, або не бажав працювати».

– Кваліфікованих робочих ми підтримаємо, – додав він.

За даними пана Приходька, ще минулої осені на підприємстві працювали 9 тисяч чоловік, через кризу працівників поменшало на 1200 осіб.

Нагадаємо, раніше в міськвиконкомі заявили, що до кінця року в Кременчуці буде скорочено близько 6000 чоловік на 134 підприємствах, серед них називався і вагонобудівний завод.

Плани

Вагонобудівний планує виготовити 50 вагонів для столичного метрополітену. Це збираються зробити до квітня 2010 року, повідомив голова наглядової ради підприємства Володимир Приходько. За його словами, в середині вересня на заводі почали активно виконувати замовлення метрополітену, хоча й не отримали необхідної передплати на придбання комплектуючих. Крім того до кінця року вагонобудівники виготовлять 8 ескалаторів. За словами голови наглядової ради підприємства Володимира Приходька, з початку року підприємство вже виготовило 2 ескалатора. Загалом завод може виробляти до 50 ескалаторів на рік, але поки немає відповідних замовлень.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2009/09/24/vagonobudivniki_8114.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх