Робота «дістане» вас по телефону

17.08.2007, 12:08 Переглядів: 2 413

Якщо у вас удома незабаром пролунає телефонний дзвінок і невідомий голос пропонуватиме вакансії на роботу, не лякайтесь. Це нова послуга від центру зайнятості. Запрацює така автоматизована система у другому півріччі, пояснює заступник начальника центру зайнятості Людмила Кузнєцова. «Це буде зроблено для того аби ефективніше інформувати людей, що шукають роботу про  вільні робочі місця», – зазначає вона.

Якщо у вас удома незабаром пролунає телефонний дзвінок і невідомий голос пропонуватиме вакансії на роботу, не лякайтесь. Це нова послуга від центру зайнятості. Запрацює така автоматизована система у другому півріччі, пояснює заступник начальника центру зайнятості Людмила Кузнєцова. «Це буде зроблено для того аби ефективніше інформувати людей, що шукають роботу про  вільні робочі місця», – зазначає вона. Щоб скористатись такою послугою, потрібно буде залишити свій домашній номер телефону у центрі зайнятості. Коли з’явиться прийнятна вакансія, вам автоматично надішлють голосове повідомлення. У ньому буде зазначено, де і яку роботу вам пропонують, а також контактний номер телефону. Якщо вас не буде вдома і ви не візьмете слухавку, дзвінок повториться. «Необхідне устаткування у нас встановлено вже давно, чекаємо лише наказу згори», – каже пані Кузнєцова.
Щодо мобільних телефонів, то їх поки що залишили поза увагою. Раніше розроблялась система розсилки sms-повідомлень з інформацією про вільні вакансії, але чи запрацює ця послугу наразі невідомо.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/08/17/6594.html -->
 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх