КРУ вважає, що КП "Теплоенерго" втрачає свої доходи

23.12.2006, 15:12 Переглядів: 2 351

Контрольно-ревізійне управління України виявило, що деякі комунальні підприємства житлово-комунального господарства втрачають свої доходи. Як передає "Росбізнесконсалтінг", про це заявив заступник голови ГоловКРУ Сергій Бельчик.
Так, за його словами, КП "Теплоенерго" (м. Кременчук) у договорі з ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" про виробництво теплової енергії на давальницьких умовах не врахувало особливостей когенераційної установки, що виробляє як теплову, так і електричну енергію.

Контрольно-ревізійне управління України виявило, що деякі комунальні підприємства житлово-комунального господарства втрачають свої доходи. Як передає 'Росбізнесконсалтінг', про це заявив заступник голови ГоловКРУ Сергій Бельчик.
Так, за його словами, КП 'Теплоенерго' (м. Кременчук) у договорі з ВАТ 'Крюківський вагонобудівний завод' про виробництво теплової енергії на давальницьких умовах не врахувало особливостей когенераційної установки, що виробляє як теплову, так і електричну енергію. У результаті комунальному підприємству передавалася тільки теплоенергія, а електроенергія залишалася на заводі. Причому вартість газу, витраченого на її виробництво, не відшкодовувалася. Пан Бельчик відзначив, що в такий спосіб КП 'Теплоенерго' недоодержало 3,77 млн. грн.. доходу.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/12/23/4060.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх