Торгувати вагонами заважає Китай

8.06.2006, 17:06 Переглядів: 1 592

Крюків’яни були б не проти продавати Ірану свою продукцію: ескалатори, пасажирські вагони і вагони метро. Тим більше, що зараз у семи містах Ірану будується метрополітен. Але тут на заваді вагонобудівникам стоїть Китай. “Минулого року Китай поставив туди вагони за демпінговою ціною.

Крюків’яни були б не проти продавати Ірану свою продукцію: ескалатори, пасажирські вагони і вагони метро. Тим більше, що зараз у семи містах Ірану будується метрополітен. Але тут на заваді вагонобудівникам стоїть Китай. “Минулого року Китай поставив туди вагони за демпінговою ціною. Жодне з підприємств СНД не змогло б скласти їм конкуренцію. Китайці завжди аби просунутися на ринок демпінгують”, – каже голова наглядової ради Кременчуцького вагонобудівного заводу Володимир Приходько. Уряд Китаю дозволяє своїм підприємствам працювати навіть у збиток, аби просунутися на ринок, а наша держава не підтримує експортерів, кажуть вагонобудівники.
Щоправда держава визначила наше підприємство як єдине в Україні, що реалізовує державну програму розвитку метрополітену. Вже наступного року крюків’яни готуються показати українцям дослідний зразок складу метро з приводом перемінного струму.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/06/08/2814.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх