Дипломатичний десант у Кременчуці

14.04.2006, 12:04 Переглядів: 1 660

Дипломатичний десант у Кременчуці7 квітня в Кременчуці проводилося виїзне засідання "Міжнародного "Трейд-Клубу". До нашого міста прибули члени клубу – співробітники торгово-економічних відділів 30-ти посольств і міжнародних організацій.

Дипломатичний десант у Кременчуці

Іноземні дипломати знайомляться з кременчуцькими вантажівками

7 квітня в Кременчуці проводилося виїзне засідання 'Міжнародного 'Трейд-Клубу'. До нашого міста прибули члени клубу – співробітники торгово-економічних відділів 30-ти посольств і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. На засіданні презентуватилися чотири інвестиційних проекти: будівництво мостового переходу через Дніпро, вартістю 650-800 млн. гривен, будівництво нового мікрорайону “Озерний”, вартістю 650-8000 млн. гривен, будівництво зернового терміналу на території річкового порту, вартістю 1,8 млн. USD та будівництво міського сміттєзвалища вартістю до 30 млн.грн.
Крім того в рамках програми було проведено 'Круглий стіл' під час роботи якого підприємці міста мали можливість надати свої комерційні пропозиції членам делегації.
Члени 'Міжнародного 'Трейд-Клубу' відвідали автомобільний завод. Вони подивились як збираються автомобілі КрАЗ, відвідали виставку моделей кременчуцьких вантажівок. Залишаючи КрАЗ перший радник посольства Індії в Україні пані Муругесан Субашіні відзначила, що автозавод справив на неї приємне враження і Індія готова до взаємовигідної співпраці. 'Минулого місяця індійська делегація відвідала Київ, де, зокрема, була присутня на презентації автомобільної техніки КрАЗу. Уже тоді нас зацікавили кременчуцькі вантажівки. Зараз Індія інвестує в Україну 1 млрд. доларів у рік, планується, що найближчим часом ця сума зросте до 5 млрд. Індія – велика країна, з величезним ринком. У ній багато автокомпаній, які хотіли б імпортувати КрАЗи і запчастини до них. Я упевнена в нашому подальшому плідному співробітництві', – сказала гостя.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/04/14/2510.html -->
 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх