Фабрика знайомств, або Польща іде на схід

9.12.2005, 14:12 Переглядів: 1 927

Фабрика знайомств, або Польща іде на східВ черговий раз українські бізнесмени побували на бізнес-форумі в Польщі, аби знайти там взаємовигідні контракти та точки дотику..

Фабрика знайомств, або Польща іде на схід

Президент АСМБР Андрій Мельник спілкується з польськими бізнесменами, які пропонують налагодити постачання до України польських вин, вартість яких коливається від кількох гривень до сотень доларів.

Польща, виконуючи роль посередника між заходом і країнами СНД, останнім часом стала популярною в сенсі проведення різноманітних заходів, які сприяють налагодженню контактів між представниками малого та середнього бізнесу. Так, вже 14-й раз в країні відбувся Економічний форум східних ринків. Цього року форум проходив у місті Мронгово і тривав два дні – 1 та 2 грудня. До участі в ньому були запрошені бізнесмени з Польші, країн СНД, Прибалтики та Німеччини. Учасниками форуму стала і делегація з України на чолі з президентом АСМБР Андрієм Мельником. В українську делегацію увійшли 11 представників малого та середнього бізнесу з різних регіонів України. Бізнесмени представляли різноманітні галузі народного господарства і бажали налагодити співпрацю з польськими партнерами. У складі делегації були директор фірми „Аудитконсульт - Еко” Сергій Голот, генеральний директор компанії „Торговий дім ”Бізнес Україна” Володимира Радін, єдина жінка-член делегації – виконавчий директор Полтавського регіонального відділення українського національного комітету міжнародної торгової палати Світлана Воронкова, а ще представники кременчуцького «Ізумруду”, Глобинського м'ясокомбінату, Онуфріївського фермерського господарства та інші.
Слід зазначити, що українці, згідно з відгуками більшості учасників форуму, найкраще презентували свою країну.
Що стосується результатів поїздки, члени делегації заявили, що хтось залишився задоволений форумом, хтось ні, бо покладав на нього більшу надію. Однак за словами Андрія Мельника, навіть заради знайомств з учасниками форуму та членами делегації слід було відправитися в цю подорож.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2005/12/09/1787.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх