В області буде комплекс з виробництву м’яса птиці

18.08.2005, 14:08 Переглядів: 1 710

Губернатор Полтавської області Степан Бульба та його команда планують створити в області комплекс з виробництва м”яса птиці. Він буде розташований в п”яти районах півдня Полтавщини, у тому числі і під Кременчуком. За словами Степена Бульби, щорічно він вироблятиме 250-300 тис. тон мяса птиці.

Губернатор Полтавської області Степан Бульба та його команда планують створити в області комплекс з виробництва м”яса птиці. Він буде розташований в п”яти районах півдня Полтавщини, у тому числі і під Кременчуком. За словами Степена Бульби, щорічно він вироблятиме 250-300 тис. тон мяса птиці. “У нашій області ціни на м’ясо птиці найвищі. Збільшуючи кількість продукції, ми зменшуємо вартість. Це – наш шлях урегулювання цін на продукцію”, -каже губернатор. Крім того губернатор вважає, що від створення комплексу буде ще один привабливий аспект. Зерно, яке виробляється в регіоні, можна буде реалізувати всередині області. В такій ситуації селяни будуть незалежними від політики зернотрейдерів і від світових ринкових цін на зерно.
Адже для того, щоб нове виробництво функціонувало, потрібно буде не менше 700 тисяч тонн зерна, насамперед кукурудзи, фуражної пшениці й сої. Керівництво області уже узгодило з інвестором всі проблемні моменти (до речі, чималі кошти в проект зголосився вкласти внутрішній інвестор) і зараз розглядає конкретні пропозиції райдержадміністрацій щодо розташування об»єктів цього комплексу.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2005/08/18/1104.html -->
 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх