КрАЗ залучає майбутні кадри

26.04.2008, 13:19 Переглядів: 1 832

КрАЗ залучає майбутні кадриХолдингова компанія «АвтоКрАЗ» 24 квітня провела день відкритих дверей для школярів 11-х класів..

КрАЗ залучає майбутні кадри

Школярам показали всі етапи складання автомобіля КрАЗ
Фото: Дмитрий Бабец

Подивитися, як працює завод, прийшли 270 майбутніх випускників із кременчуцьких шкіл №25, 26, 27, 28, 30.

Школярам показали всі етапи процесу виготовлення вантажівок та продемонстрували потужність машин на спецполігоні, де автівки долали  безліч перепон. Потім керівники  заводу розповіли молоді про те, чим може привабити випускників вузів і ПТУ робота на підприємстві.

Зокрема для молодих спеціалістів  тут введено доплату за кваліфіковану працю до 70% тарифної ставки; випускникам ПТУ ІІ-V розрядів виплачується щомісячна доплата; випускникам вузів і ПТУ також виплачується одноразова матеріальна допомога у розмірі прожиткового мінімуму, компенсація вартості харчування у їдальні підприємства, самотнім іногороднім молодим працівникам надається гуртожиток із оплатою комунальних послуг у розмірі 50% протягом року.

Крім того,  компанія забезпечує безкоштовне медичне обслуговування і планові профогляди; працівники підприємства оздоровлюються у санаторії-профілакторії «Берізка», а влітку мають можливість відпочити в Криму, на березі Чорного моря, в оздоровчому комплексі «Сонячний берег».

До речі, молоді працівники заводу, які бажають підвищити свою кваліфікацію, можуть бути направлені на навчання у вузи за рахунок компанії.
Зараз на автомобільному заводі не вистачає 315-ти кваліфікованих працівників. Зокрема 80-ти  фахівців інженерно-технічного складу, а також фахівців робітничих спеціальностей: слюсарів, сантехніків, ремонтників.

– Мені найбільше запам’ятався полігон та цех, де нас примусили одягти помаранчеві каски,  – поділився враженнями один із екскурсантів. – Щодо своєї подальшої долі, то я визначився із планами щодо навчання у вузі ще в лютому. Зараз прийшов на завод просто подивитися.

Останні слова школяра підтвердили і викладачі, які зазначили, що подібний захід доцільно було б  проводити дещо раніше. Керівництво підприємства обіцяло врахувати це зауваження.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2008/04/26/news_10488.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх