З 1 вересня відомості про доходи можна отримувати онлайн

26.09.2016, 10:15 Переглядів: 3 471

З 1 вересня відомості про доходи можна отримувати онлайн

Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення

Державною фіскальною службою запроваджено новий електронний сервіс, що дає можливість в режимі онлайн отримати відомості про свої доходи, повідомляє прес-служба мерії. Він стане у нагоді державним службовцям під час подання ними декларацій, у тому числі в системі електронного декларування.

 

Послуга носить назву «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису».

 

Для отримання відомостей про свої доходи необхідно лише мати електронний цифровий підпис та сформувати відповідний запит на офіційному веб-порталі ДФС України за допомогою «Спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення для формування та подання звітності/запитів до «Єдиного вікна подання електронної звітності ДФС».

 

Вказаний сервіс запрацював у штатному режимі з 1 вересня 2016 року.

 

Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

 

Звертаємо увагу, що фізична особа – платник податків відповідно до норм Закону України «Про захист персональних даних» може сформувати запит на отримання інформації виключно про себе, інформація щодо третіх осіб у відповідь на такий запит не надається.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: dr.ck.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх