У Кременчуцькій податковій «не працює система» - звіти приймають на вул. Сердюка (доповнено)

8.08.2016, 15:15 Переглядів: 2 559

У Кременчуцькій податковій «не працює система» - звіти приймають на вул. Сердюка

Підприємці вже чотири дні не можуть подати звіти, а штраф за порушення складає 170 грн. Сьогодні податкова нарешті сказала людям, куди йти

Кременчуцькі підприємці із п'ятниці не могли здати податкову звітність. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук кременчужанка Світлана Овчаренко. За її словами, люди не можуть здати звіт ні в паперовій, ні в електронній формі. Сама вона користується електронною звітністю, але відпраувити її не змогла. Звернення до податкової ситуацію не прояснили — мовляв, “не працює система”. У понеділок ситуація повторилася: натовп обурених людей у податковій і загроза штрафу, бо останній день звітування 9 число.


«Небайдужі громадяни та журналісти, мені здається, цим людям варто допомогти усвідомити, що вони - найважливіша частина оцієї непрацюючої системи. І якщо вони щонайменше не поговорять з людьми як з людьми, а не ставитимуться до них, як до обридливих мух, система зламається по-справжньому.
Штраф за невчасне звітування становить 170 грн. Може, у податківців фінплан горить? Чи якимось звонковим на життя не вистачає? Чи є якісь розумні пояснення, чому за 4 дні не встигли полагодити систему?» - написала Світлана на своїй сторінці в соцмережі. Вона повідомила, що врешті відправила звіт у паперовій формі поштою, хоча живе поряд із податковою, бо є загроза штрафу, хоча звітність вона не могла здати зовсім не зі своєї вини.

 

Нарешті податкова розіслала у ЗМІ повідомлення для платників про те, що через технічні причини звітність від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців 8 липня проводиться в адміністративному будинку податкової інспекції на вул.Ігоря Сердюка (колишня вул. Жовтнева), б. 43, каб. 208 (замість головної будівлі на вул. Троїцькій).


«Щодо місця приймання звітності 9 серпня 2016 року буде повідомлено додатково. Телефон для довідок 74-07-20», - цитуємо повідомлення податкової.

 

Про те, як бачить ситуацію платник, і про ставлення податківців до людей — у блозі Світлани Овчаренко «Податки очима людей».

 

 

ДОПОВНЕНО

ОФІЙІНЕ ЗВЕРНЕННЯ ПОДАТКОВОЇ

У Кременчуцькій ОДПІ раптово вийшло з ладу серверне обладнання по вул. Троїцька (колишня вул. Красіна), б. 76, що вплинуло на приймання податкової звітності. Інспекцією вживались невідкладні заходи щодо виправлення даної ситуації, усунення причин несправності та створення сприятливих умов для подання звітності платниками податків, тому 08 серпня 2016 року приймання податкової звітності проводилося в адміністративному будинку податкової інспекції по вул. Ігоря Сердюка (колишня вул. Жовтнева), б.43, каб.208.

 

З 9 серпня 2016 року приймання податкової звітності буде проводитися за адресою м. Кременчук, вул. Троїцька (колишня вул. Красіна), б. 76, секція № 6.

 

Разом з тим, Кременчуцька ОДПІ нагадує, що 9 серпня останній день подання квартальної податкової звітності, тому для зручності платників податків, приймання звітності буде здійснюватись у подовженому режимі – з 08.00 до 20.00 без обідньої перерви.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх