Кого шукають кременчуцькі роботодавці

23.03.2016, 09:23 Переглядів: 13 170

Кого шукають кременчуцькі роботодавці

В Кременчуці пройшов міжрайонний Ярмарок вакансій.

22 березня у Міському палаці культури відбувся міжрайонний Ярмарок вакансій в рамках проекту Європейського союзу "Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб".

 

І хоча адресувався він переселенцям, шанс знайти роботу не пропустили і інші кременчужани.

 

На ярмарку робочі місця презентували 48 ринкоутворюючих підприємств Кременчуцького, Комсомольського, Глобинського і Козельщинського районів. Усі, хто потребує працевлаштування, мали можливість обрати варіант для себе більше ніж із 300 вакансій.

 


- Кременчуцьким роботодавцям потрібні найрізноманітніші фахівці: токарі, електромонтери, водії тролейбусів, хіміки, педагоги, швачки, лікарі і ветеринари, - розповів в.о. Директора Центру зайнятості Віктор Калашник. - Сьогодні в Кременчуці 3800 безробітніх, а на початку року їх було 4500, отже, бачимо, що число їх поступово зменшується.
- Серед 3800 безробітніх у Кременчуці на обліку в Центрі зайнятості стоїть 63 внутрішньо переміщених особи і 84 учасника АТО, - повідомили нам представники Центру зайнятості.

 

На ярмарку працівників собі шукали практично всі працюючі в місті підприємства, кожен роботодавець пропонував від 1 до 20 вакансій.

Кременчуцькому колісному заводу необхідні слюсарі, токарі і шліфувальники 5-6 розряду (зарплата від 5000 грн), коваль 4-5 розряду (від 4000 грн), електромонтер та різчик на пилах і ножицях (3500 грн). А також інженери-конструктори, інженери-технологи і менеджер по збуту з вищою освітою та досвідом роботи. Скільки такі спеціалісти отримуватимуть нам не повідомили.

 

Найбільше вакансій пропонує “АвтоКрАЗ” - 21 пропозицію роботи, але і заробітну плату пропонують значно меншу, найбільше — 2900 грн. Найменше, 1500 грн, підприємство пропонує слюсарам, малярам, операторам верстатів, верстатникам, зуборізальникам, паяльщикам, стропальникам, машиністам насосних установок 3-4 розряду. Трохи більше, до 1800, обіцяють трактористам 4р., монтажникам сан-технічних систем 3р. та водіям електровізків.

До 2000 грн на КрАЗі отримуватимуть терміст 4 розряду та інженери. Більше 2500 і до 2900 обіцяють майстрам, машиністам автогрейдера, налагоджувальникам автоматичних ліній, слюсарам-інструментальникам (6 р), фрезирувальникам (6 р) та шліфувальникам (6 р).

 

Фірма "Сіат­-ЛТД" шукала висококваліфікованих працівників 5-6 розряду з досвідом роботи не меншим 5 років за спеціальностями: слюсар-ремонтник, фрезирувальник, зубофрезирувальник, шліфувалькик, токар, бухгалтер, різноробочий. Претендентам вони обіцяють офіційне працевлаштування, соц.пакет і заробітну плату від 4000 до 7000 грн.

 

Крюківський вагонобудівний завод шукає на заробітну плату в 3500 грн: інженера-програміста, токаря, фрезерувальника, слюсаря, маляра (чоловіка), електрозварювальника, оператора станка.

 

На "Кредмаш", на таку ж зарплату, шукають: слюсаря по збору металоконструкцій, електрозварювальника і фрезерувальника 3-5 розрядів; вантажника і інженера-технолога.

 

Інженерів-технологів шукали на ярмарці представники Укртатнафти, але обовязково з відповідною вищою освітою. Платити своїм співробітникам обіцяють від 2000 до 8000 грн.

 

Полтавський ГЗК постійно шукають спеціалістів на різні посади з вищою або професійно-технічною освітою і досвідом роботи не менше року. Заробітну плату своїм працівникам обіцяють, в середньому, близько 7 000 грн.

 

"Феррострою" потрібні працівники 3-5 розряду: електрогазозварювальники, електрослюсарі, електромонтери, слюсарі, каменярі, машиністи. Підприємство може працевлаштувати студентів, а заробітна плата робітників коливається від 2000 до 7000 гривень.

 

14 вакансій відкрито на ТЕЦ. Це вакансії слюсарів, електромонтерів, електрозварювальників 4-5 розрядів. Від них вимагають досвід роботи та профільну освіту. Такі спеціалісти отримуватимуть до 5 500 грн. Також потрібні озеленювачі 4 розряду, водії всіх категорій з досвідом роботи, прибиральники, охоронці. Зарплата охоронця дорівнюватиме 2 000 грн.

 

"Ампер" шукає токаря та інженера-конструктора на зарплату від 3000 грн.

 

У тролейбусному управлінні відкрито 13 вакансій. Шукають водіїв тролейбусів та автотранспортних засобів, кондуктора, контролера якості руху. Також необхідні слюсарі, електрики, електромонтери, майстри дільниць, монтувальники шин та обмотувальник елементів машин. Заробітна плата коливається від 1500 до 1900 гривень.

 

Механіко-ремонтному заводу також потрібні токарі, котельник, зуборізальник, інженер-конструктор, механік, інспектор з кадрів, секретар, слюсар-ремонтник та контролер контрольно-пропускного пункту. Платитимуть від 2500 до 3000 грн.

 

Льотний коледж шукав на ярмарці інструкторів з досвідом роботи і відповідним посвідченням. Платитимуть таким працівникам від 3000 гривень.

 

“Кременчуцькому річковому порту” необхідні машиніст мостових та козлових кранів, капітан теплоходу, електромонтер 5-6 розряду, офіціант. Офіціант, з відповідною освітою, отримуватиме 2000 гривень, а капітан теплоходу — 5000.

 

Інспектора відділу режиму і охорони потребує Кременчуцька виховна колонія. На роботу приймуть з будь-якою освітою та без досвіду роботи. Платитимуть від 2000 гривень. Надають можливість працівникам безкоштовно отримати юридичну освіту за спеціальностями психолога та юриста.

 

Кременчуцький комісаріат запрошує фізично підготованих, здорових і психологічно-стійких бажаючих на контрактну військову службу. Основною перевагою такої служби називають заробітну плату від 7000 до 16000 гривень.

 

Кременчуцькому відділенню Полтавської торгової палати потрібні експерт та перекладач. Отримувати такі працівники будуть мінімальну заробітну плату плюс премії.

 

Мікробіолога, юриста, електромеханіка, оператора з відповідною освітою шукає Молокозавод. За словами представників підприємства, сума заробітної плати обговорюється окремо з кожним кандидатом і є таємницею, тому озвученою бути не може.

 

На “Ізумруд ЛТД” більше 4 місяців не можуть знайти мікробіолога — потрібен спеціаліст з освітою, можна без досвіду роботи. Також чекають на водіїв, слюсарів. Без освіти і досвіду роботи можуть взяти на посаду вантажника чи оператора лінії. Оператор отримуватиме від 4000 грн.

 

“Кременчукм'ясу” потрібні фахівці з ветеринарною освітою. Тут теж шукають мікробіолога, хіміка, лікаря-ветеринара. На виробництво потрібен вагар, а до механічної служби — слюсарі, електрозварювальники, електромеханіки. Середня зарплата — 3500 грн.

 

У “Фоззі” набирають касирів, продавців, вантажників, охоронців. Всі повинні мати вищу освіту і, бажано, досвід роботи. Працівники отримуватимуть, в середньому, 2400 грн.

 

В “Сільпо” ж навпаки, готові взяти студента, або людину без освіти чи досвіду і навчати. Необхідні: касири, продавці, кухарі, пекарі, обвалювальники м'яса, фахівці з приймання та обліку товарів, прибиральниці, вантажники, двірники. Заробітна плата касира буде трохи більшою за 2000 грн, а обвалювальник — від 3000.

 

В “Європу” потрібні молоді бармени, офіціанти, кухарі з освітою та досвідом роботи. Працюючи 3/3, такі робітники отримуватимуть 1500 грн.

 

1-а та 2-га міські лікарні прийшли на ярмарку за медсестрами. Необхідні досвідчені жінки віком до 45 років. Заробити вона зможе 1600 гривень.

 

Фірма “Рута” шукає швачок (2500-4000 грн) та прибиральницю (1300 грн).

 

Швачки необхідні також “Кремтексу”. Вони готові надати роботу всім бажаючим навіть без освіти та досвіду роботи. Таким працівникам під час навчання платитимуть мінімальну заробітну плату. В середньому швачки отримують 3500 грн.

 

Також на заході були представники полтавської міжнародної рекрутингової компанії "Іст-Вест". Вони пропонували кременчужанам працевлаштування в Польщі за різними спеціальностями і обіцяли заробітну плату від 10000 до 50000 гривень, залежно від кваліфікації та майстерності працівника. За свої послуги по працевлаштуванню і підготовці необхідних документів компанія візьме плату в 250 євро.

 

Згідно з запропонованими вакансіями, найбільш затребуваними на кременчуцькому ринку праці є висококваліфіковані робітники (4-6 розряд) за спеціальностями: токар, слюсар, електромонтер, електрозварювальник, шліфувальник, фрезерувальник. Таким спеціалістам готові платити від 2500 до 7000 гривень. Також більшість заводів шукають інженерів-конструкторів та інженерів-технологів з вищою освітою та досвідом роботи на заробітну плату від 2000 до 5000 гривень. Є попит на мікробіологів (3000-4000 грн) та швачок (до 4000 грн).

 

Серед шукачів роботи найбільшим попитом на ярмарці користувались вакансії охоронців, вантажників, прибиральниць, секретарів та бухгалтерів.

Автор: Руслана Горгола Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх