Кременчужанка Анна Карєніна презентувала свою колекцію на Нью-Йоркському тижні моди

21.02.2016, 12:00 Переглядів: 6 458

На подіум в дизайнерському одязі вийшли діти Арфуша, Брєжнєвої та онука Ротару

В Нью-Йорку в рамках тамтешнього тижня моди показали колекцію молодого українського дизайнера, кременчужанки, Анни Карєніної. Презентували її в один із завершальних днів, що вважаються найцікавішими, повідомляє ТСН.

 

 

Перед показом Анна зовсім не хвилюється, так як це не перший показ в її житті. Першу колекцію дівчина представила ще в 16 років на малому подіумі тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, а вже через рік вона представила колекцію на тижні моди в Лондоні в рамках платформи Fashion Scout.

 

В 2013 році бренд Anna K став переможцем конкурсу для дизайнерів-початківців Design It. На даний момент колекції Anna K представлені в 40 магазинах в 25 країнах.

 

- Я багато разів робила покази, - каже Ганна Коломієць (справжнє прізвище), - разів сім в Києві і чотири в Лондоні.

 

Зараз Ганні двадцять. Народилась майбутній дизайнер в Кременчуці, в 1995 році. Вона мріяла стати дизайнером з 9 років, коли навчалася в художній школі Кременчука, стала моделлю в 14 а зараз її колекції показують на модних тижнях Європи та США.

 

Одяг та взуття колекції Анни К прикрашені фірмовими янголятами художниці Євгенії Гапчинської.

 

- Я розуміла, що я хочу створити серію happy active wear для людей, які займаються спортом, йогою і вирішила, що ці ангели, легкі і повітряні, – це найнеобхідніше з принтів, що є, — пояснила Кареніна.

 

Серед моделей молодого дизайнера - 16-річна Ліза Арфуш, донька Валіда Арфуша, внучка Софії Ротару, 14-річна Соня та її тезка, донька Віри Брєжнєвої. Моделі крокували по подіуму під речитатив українського гурту «Dakh Daughters».

 

- Мені безмежно подобається ця пісня, мені безмежно подобається українська в такому вигляді,- прокоментувала вибір акомпанементу дизайнерка.

 

В Україні цього року Анна К колекцію не представлятиме, так як за правилами Fasion Week, дизайнер має право виставлятися тільки раз на сезон і тільки в одному місці.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: annak.fashion
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх