Опозиційному депутату Бугайчуку розстрочки на сесії не дали

29.01.2013, 15:51 Переглядів: 4 272

Він передбачив такий фінал і сплатив пайовий внесок до інфраструктури в повному обсязі за 20 годин до сесії

Опозиційному депутату Бугайчуку розстрочки на сесії не дали

 

29 січня на черговій сесії Кременчуцької міської ради депутати вирішували питання – надати чи не надати підприємству «АВМ АМПЕР» дозвіл на сплату в розстрочку пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури міста. «АМПЕР» мав сплатити до міської казни 390 476 грн. внеску. Підприємство звернулося до міського голови пана Бабаєва з проханням надати розстрочку терміном на 12 місяців (лист № 2450 від 10.12.2012), зі щомісячними виплатами у сумі 32 539,67 грн. і погашенням заборгованості у грудні 2013 року. Своє прохання директор «АМПЕРу» пан Пасішніченко обгрунтував тим, що наразі на заводі виникли складнощі з отриманням замовлень. Крім того, контрагенти заборгували «АМПЕРу» близько 20 мільйонів грн. – 3 млн. з яких підприємство намагається отримати в судовому порядку.

 

29 січня питання про розстрочку винесли на розгляд сесії міськради. Депутати відмовили підприємству «АМПЕР» у розстрочці сплати пайового внеску.

А 28 січня ввечері, перед вильотом за межі України, пан Бугайчук* – голова наглядової ради ТОВ «АВМ АМПЕР», депутат Кременчуцької міської ради від «Свободи» – так прокоментував «Телеграфу» ситуацію:

 

– Дійсно, директор заводу подавав такий лист про розстрочку платежу. Маємо певні проблеми – контрагенти заборгували нам близько 20 мільйонів гривень. Ми судимось. Один з них на Новий рік надіслав мені вітальну листівку у чорному конверті – нічого так, елегантно. Кредитні кошти ми змушені перекидати на виконання податкових зобов’язань – бо це ще той прес. Та я подумав – прохання проханнями, а й перед містом свої зобов’язання треба виконувати, все-таки я – депутат міськради. Тому тільки-но надійшли кошти від наших боржників, дав розпорядження сплатити внесок у повному обсязі. Щойно мені прозвітували, що банківський платіж пройшов. Не всі на підприємстві будуть задоволені таким моїм рішенням – особливо фінансисти. Та якось переживемо. Я вам так скажу: я думаю, завтра нашому підприємству розстрочки не дадуть – бо я депутат не від тієї політичної сили.

 

 

Довідка*: депутат Бугайчук пройшов до міськради у 2010 році від партії «Свобода». Протягом минулого року він виступав проти знищення 14-ї школи; проти виділення на програму підтримки комунальних ЗМІ 14 мільйонів гривень бюджетних коштів; проти розірвання в односторонньому порядку договорів оренди землі з підприємцями Мельниками, вбачаючи у цьому спосіб тиску влади на неугодних підприємців.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх