Микола Корецький

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС представив масштабну експозицію на виставці КомунТех-2023

 

Один з найбільших українських автомобілебудівних підприємств — Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС — вразив гостей та учасників виставки останніми розробками та новинками у світі спецтехніки.

У Києві пройшла одна із найбільших виставок для учасників комунальної сфери — Міжнародна спеціалізована виставка КомунТех-2023. Однією з основних зірок події став Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, здивувавши всіх широкою експозицією, де було представлено шість одиниць техніки різного призначення:

  • повнопривідне шасі DАYUN CGC1121;
  • сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-4041 на шасі DAYUN CGC1210;
  • машина дорожня комбінована на базі самоскида DAYUN CGC1210;
  • автогідропідйомник СTE B-LIFT 200 HY на шасі DAYUN CGC1060;
  • аварійна майстерня АТ АМ-0102 на шасі DAYUN CGC1100;
  • екскаватор-навантажувач XCMG WZ 30-25.

Прем'єра повнопривідного шасі DAYUN CGC1121 (4x4)

Однією з прем'єр на виставці стало шасі DAYUN CGC1121 (4х4) — середньотоннажний повнопривідний автомобіль повною масою 12 тонн.

Вантажівка зібрана фахівцями Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС на власних промислових потужностях.

Автомобіль має дизельний двигун потужністю 160 к.с., механічну коробку передач FAST 6+1 та паливний бак на 150 літрів. Кабіна — безкапотного типу, 3-місна, зі спальним місцем.

Шасі DAYUN CGC1121 ідеально підходить для монтажу різних надбудов та навісного обладнання. АЛЬФАТЕКС пропонує десятки конфігурацій автомобілів на базі шасі DAYUN CGC1121: сміттєвози, автовишки, вакуумні автомобілі, комерційні фургони, пересувні майстерні, бортові автомобілі, самоскиди, дорожні машини комбіновані (МДК) і багато інших.

Нова лінійка комунальної техніки на базі DAYUN CGC1210

Нещодавно на базі складального виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС почали збирати середньотоннажне шасі DAYUN CGC1210 вантажопідйомністю 15 тонн.

Шасі оснащено дизельним двигуном потужністю 300 к.с., механічною коробкою передач 9+1, паливним баком на 300 літрів. Кабіна — 2-місна, зі спальним місцем. Повна маса сягає 21 тонни.

На сьогодні ряд замовників вже отримали готову техніку на базі шасі DAYUN CGC1210. Тому родзинкою експозиції стали два представники модельного ряду бренду AT, надбудови яких створені на базі DAYUN CGC1210: сміттєвоз із заднім завантаженням AT-4041 та дорожня машина комбінована на базі самоскида DAYUN CGC1210.

Сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-4041 на шасі DAYUN CGC1210 має об’єм бункера для сміття 18 куб. м. Маса завантажених відходів становить 8890 кг. Вантажопідйомність маніпулятора — 700 кг. Пресування сміття можливе в автоматичному, напівавтоматичному та ручному режимах, в залежності від виду ТПВ. Коефіцієнт ущільнення сміття — 6:1.

Залежно від потреб клієнта, АЛЬФАТЕКС може запропонувати сміттєвози з різним об'ємом бункера, типом завантаження та коефiцiєнтом ущiльнення. 

Машина дорожня комбінована на базі самоскида DAYUN CGC1210 має пiскорозкидальне обладнання з мiсткiстю бункера 6,5 куб. м. Максимальна ширина робочої зони становить 12 метрiв. Також можливе встановлення поворотного відвала для прибирання снігу з гiдравлiчним управлінням.

Місткість самоскидної платформи — 13 куб.м.

Новітня автовишка CTE B-LIFT 200 HY на шасі DAYUN CGC1060

АЛЬФАТЕКС є офіційним дистриб'ютором італійської компанії CTE Group, яка виготовляє різноманітні підйомники на автомобільних шасі та самохідних гусеничних платформах. На виставці було представлено автовишку CTE B-LIFT 200 HY на шасі DAYUN CGC1060 з робочою висотою підйому до 20 метрів.

Конструкція стріли CTE B-LIFT 200 — трисекційний телескопічний профіль коробчатої форми.

Автовишка CTE B-LIFT 200 HY на шасі DAYUN CGC1060 призначена для підйому працівників, інструментів та матеріалів. Ця машина ідеально підходить для виконання будівельних, монтажних, ремонтних та інших видів робіт.

Ось основні характеристики двадцятиметрового підйомника CTE B-LIFT 200 HY:

  • Горизонтальний виліт стріли до 13,3 метра.
  • Вантажопідйомність кошика до 300 кг.
  • Повний оберт стріли на 360 градусів.
  • Спосіб управління автовишки — гідравлічний.

Машина має електроізольовану люльку, яка дозволяє оператору проводити роботи на лініях електропередач та зв'язку під напругою до 1000 В без вимикання електроенергії.

Всі італійські автовишки CTE виготовляються з високоміцної конструкційної європейської сталі STRENX, що дає змогу знизити загальну вагу обладнання для установки на легкі шасі, а також підвищити безпеку при експлуатації і загальний термін служби.

Аварійна майстерня AT AM-0102 на шасі DAYUN CGC1100

Також на виставці було показано вже знайому фахівцям техніку, а саме аварійну майстерню AT AM-0102 на шасі DAYUN CGC1100.

Аварійна майстерна AT AM-0102 на шасі DAYUN CGC1100 призначена для доставки персоналу та обладнання до місць проведення ремонтно-відновлювальних робіт. Автомобіль оснащено сучасним обладнанням, завдяки якому комунальники зможуть швидко ліквідувати пориви та інші аварії на тепломережах та водогонах.

Сучасний фургон має пасажирський та вантажний відсіки. У пасажирському салоні розташовані рундуки з підголівниками, кількість місць для сидіння — 4 шт., які обладнані однопасовими ременями безпеки. Також є відкидна стільниця. Пасажирський салон має систему опалення від автономного дизельного обігрівача салону, потужністю 2 кВт.

Екскаватор-навантажувач XCMG WZ 30-25

Екскаватор-навантажувач XCMG WZ30-25 з шарнірно-зчленованою рамою — багатофункціональна машина, яка поєднує в собі характеристики навантажувача та екскаватора. Модель має повнопривідне шасі, гідравлічне рульове управління, оснащена потужним дизельним двигуном, який відрізняється низькою витратою палива і низьким рівнем шуму.Машина оптимально підходить для виконання земляних робіт.

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС є одним з найбiльших постачальникiв комунальної техніки в Українi, який пропонує своїм клiєнтам широкий вибiр моделей та конфiгурацiй, а також гарантує надiйне сервiсне обслуговування.

Виставка закінчила свою роботу, але Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС завжди радий прийняти гостей та розповісти детально про модельний ряд та переваги техніки.

Деталі за телефоном: 0 800 333 828

Весь модельний ряд на корпоративному сайті:

https://alfateks.com.ua/katalog/


ТОП-3 думок за тиждень

Статті автора

Стань блогером

Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Кременчуцький ТелеграфЪ, напишіть, будь ласка, листа на адресу:

rv.telegraf@gmail.com


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх