«Жива чи штучна, а все-одно – красива»

7.01.2010, 15:51 Переглядів: 4 792
Що тільки не вигадували кременчужани – ялинки робили із шишок, і як символ усіх чотирьох сезонів року, і як ніжних дівчат-наречених..

У Кременчуці відбувся конкурс на кращу новорічну ялинку

Конкурс проводився під гаслом: «Даруємо тобі, наш Кременчук, чудові прикраси у новорічний час!»

Новорічні красуні в ці дні завжди в центрі уваги. Крім малечі, яка завжди тягне батьків до ялинки, де стоїть Дід Мороз та Снігуронька, ялинки днями зацікавили і представників міської влади, що визначали переможців конкурсу на кращу новорічну красуню, що розташована в приміщенні або біля об’єктів торгівлі, ресторанного бізнесу та сфери послуг.

– Визначити кращу було дуже не просто, адже майже всі учасники  підійшли до створення новорічної атмосфери у своїх закладах надзвичайно творчо. Працівники закладів, що брали участь у конкурсі, вклали у цю справу часточку своєї душі Десь це була жива соснова ялинка, десь штучна конструкція, а все одно – красива з безліччю новорічних вогників та яскравих іграшок, – каже спеціаліст прес-служби міськвиконкому Олена Терещенко, що оцінювала ялинки разом із іншими членами жюрі. – Загалом до участі в конкурсі заявки подали 14 закладів. Оцінка ялинок відбувалася за такими критеріями як висота ялинки, творчий підхід в оформленні ялинки, наявність електрогірлянд, наявність привітань для відвідувачів. Та ми ще дивилися на загальне оформлення зали та вітрин об’єктів торгівлі, ресторанного бізнесу та сфери послуг.

Пані Олена каже, що їй дуже сподобалася ялинка у ресторані «Чотири сезони». Там вона   прикрашена з урахуванням назви закладу: нижній ярус зі сніжинками та бурульками, що символізують зиму; над ними весняні квіти дерев, що символізують весну; ще вище червонобокі яблучка – символ літа; а на самому вершечку – жовтогарячі листочки як символ осені.

У готелі «Європейський»  новорічні прикраси виготовили зі справжніх  шишечок  ялинки, яку колись зламав вітер, із ялинкових гілочок і плодів горобини, що ростуть біля закладу зробили прекрасні ікебани для журнальних столиків. Ялинки ж у холі та ресторані були схожі на тендітних і ніжних дівчат-наречених.

Хто ж став переможцем?

У номінації «На краще оформлення новорічної ялинки, що розташована в приміщенні торгового залу» диплом  «Супер-ялинка»  отримав торговельний центр «Нова лінія».
«За створення казкової атмосфери та краще ілюмінаційне оформлення фасаду  магазину та прилеглої території» – магазин «Казанова», дипломи учасників конкурсу – магазини «Комфі» та «Богдан».

У номінації «На краще оформлення новорічної ялинки біля об’єкту» диплом  «Супер-ялинка»  вручено представнику ринку «Центральний», диплом за  І місце – Торговельному центру «Амстор», за ІІ місце  –  кафе «МакДональдс».

У номінації «На краще оформлення новорічної ялинки, що розташована в приміщенні торгового залу» серед торгово-розважальних центрів дипломом за  «Супер-ялинку»  відзначено торговельно-розважальний комплекс «Європа»,   І місце  розділили  між собою боулінг-клуб «Спорт – лайн» та кафе більярдного клубу «Гранд».

У номінації «На краще оформлення новорічної ялинки, що розташована в приміщенні торгового залу» серед ресторанів диплом  «Супер-ялинка» отримав ресторан «Чотири сезони», диплом учасника конкурсу –  кафе «Ахтамар».

У номінації «На краще оформлення новорічної ялинки, що розташована в приміщенні у сфері послуг»  дипломом «Спогади дитинства» відзначено готельний комплекс «Європейський».



 
Автор: sokolov
Теги: конкурс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх