Закулісся «Танців із зірками-2»

30.03.2007, 20:03 Переглядів: 3 490
Не встигли українці «переварити» результати перших «Танців із зірками», як розпочався другий тур цього проекту. На екрані – дивовижний зал, яскраві декорації та чудові завжди з настроєм учасники. Що насправді відбувається за кулісами, відомо лише організаторам, офіційно допущеним журналістам, деяким друзям конкурсантів, які прийшли їх підтримати, та тим, кому все-таки вдалося прошмигнути повз серйозну охорону..

Олег Скрипка перед виступом був небагатослівним.
– Що легше – навчитися грати на баяні чи танцювати!
– Танцювати легше.
– Наступного разу, який матимете образ?
– Будемо танцювати пасадобль. Це іспанці.
Перед тим, як погодитися виступати у «Танцях», Олег довго сумнівався, навіть попередив організаторів про те, що він людина конфліктна і що з ним будуть проблеми. Проте його партнерці Єлизаветі Дружининій все-таки вдалося знайти спільну мову з непокірним солістом групи ВВ.
– Єлизавето, як Олег поводиться на тренуваннях?
– Як учень Олег дуже вибагливий. У нього своя точка зору на все. І його дуже важко переконати. Навіть не примусити, а навчити щось робити, роз’яснити, що у рухах, які на перший погляд видаються неприродними, є своя логіка. Олегу дуже важко це зрозуміти, тому потрібно кілька разів якимись шляхами все роз’яснити, щоб він сприйняв і відчув.
– Чи доводиться використовувати якісь жорсткі міри?
– У мене не такий характер, і в Олега також. Більше доводиться «давити» на логіку. 

Ось Світлана Лобода «пролетіла» у своєму шотландському одязі з партнером Андрієм Матвієнком. Пара хутко зникла за шторкою і почала «відгарцьовувати» свій джайв. Робили танцюристи це надто гучно, тому отримали зауваження. Не припинили – почали повторювати вправи трохи тихіше. На одному з тренувань екс-солістка «ВіаГри» підвернула ногу. Тому їй довелося під час першого виступу колоти антисептики.
– Як ви сьогодні почуваєтеся, Світлано? Нога болить? – встигли запитати співачку перед виходом на паркет.
–  Нога заморожена, – сказала вона і продовжила повторювати вправу на радість закулісним фотографам.
Незважаючи на те, що Лобода не мала відчувати біль, сили її покинули відразу після виступу. Андрію довелося нести ведучу «Шоуманії» на Новому каналі на руках до гримерки.
– Що трапилося з вашою ученицею? – запитали ми Андрія Матвієнка, коли той повернувся сам.
– Ми просто дуже багато тренувалися. Свєта трохи пошкодила ногу. Як учениця вона унікальна, дуже працьовита. Тренується просто до виснаження. Тому такий результат.

Лілія Подкопаєва цього разу вразила глядачів – виконала танець без взуття.
– Хотілося показати гімнастичні елементи, тому і виникла ідея станцювати босоніж, – говорить двократна олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики. – Ми отримали згоду від журі. Просто виконати подібні рухи на підборах нереально, адже це дуже травмо-небезпечно. Довелося роззутися, а ноги прикрасити камінцями. На гімнастиці ми майже завжди виступали босоніж. Іноді максимум, що надягали, – це чешки чи шкарпетки.

Євген Кошовий був дуже засмучений після отримання найнижчих балів.
– Євгене, помітно, що ви не дуже задоволені оцінками суддів? Це так?
– Так! Я не задоволений! Мені вже просто не цікаво спілкуватися з людьми, котрі ставлять такі оцінки вже другу передачу поспіль. Я вважаю, що це неправильно. Потрібно давати хоч якийсь стимул учасникам, котрі вивчають танець усього за тиждень.
За кулісами Євгена прийшли підтримати його друзі, котрим він заявив про суддів: «Я буду «мочити» їх питанням».
– Я підготував питання, але вам я його не скажу. Тому, що я все це «спалю» просто-напросто, – пояснив він «Телеграфу».

Максим Булгаков, партнер Сніжани Єгорової, говорить, що Сніжана перед виступом почувалася краще за всіх і зовсім не хвилювалася. За його словами, вона дуже здібна учениця. Якщо вийде так, що програють, засмучуватися не будуть, адже виступають не для перемоги.
– Ми налаштовані отримувати задоволення від танцю, і щоб публіка отримувала задоволення від нашого виступу. Глядач усе відчуває і бачить.
Незважаючи на оптимістичний настрій та не найнижчі оцінки, пара номер шість Сніжана Єгорова та Максим Булгаков залишили проект. 

Ірині Білик, мабуть, було складніше за всіх. Адже її партнер В’ячеслав Легковенко серйозно травмувався на тренуваннях і не зміг продовжувати навчати співачку. Ірині допомогли знайти гідну заміну – Дмитра Дікусара, першого партнера Ольги Сумської. Пара за рекордний проміжок часу (добу) підготувала танго. І виступила досить вдало – судді «розщедрилися» на 36 балів. 
– Як ви самі оцінюєте свій виступ?
– Тепер знаю точно, що можу ще краще. Я пролетіла, мов бджола якась, над паркетом, але  відчула, що могла більше. Свій виступ я можу зрівняти з власними концертами, бо жодним з них я не задоволена. Завжди думаю, що завтра зможу краще. Мабуть, саме на цьому тримається артист.
– Ірино, на попередньому костюмі ви власноруч пришивали камінці. З цим убранням у вас не було проблем?
– По-моєму, від нього відрізали шматочок, тому що він зачепився за колготки перед самим виходом. Потрібно було «пожертвувати» або цими колготками, бо вже не було часу, або відрізати блискітку. Ми вибрали останнє.

На горизонті з’явилася Ольга Сумська, учасниця першіх 'Танців'. Ми поспішили 'спіймати' зірку.
– Ольго, за кого вболіваєте на «других» танцях?
– Це мій партнер! (Вказує на Дмитра). Нас розлучили! Ось за нього й вболіваю! Іра зробила правильно. Те, що я у своєму житті не зробила колись… Мені потрібно було відстояти Діму. Тому що з ним я працювала півтора місяця. Але продюсери наполягали на заміні партнера через різницю у віці. Тепер справедливість восторжествувала – Діма на паркеті. Крім того дуже складно змагатися з Лілею, олімпійською чемпіонкою. Вона – явний лідер серед жінок. Тому серце розривається. Єгорова також моя улюблена учасниця. Здивувала своїм танго, перетворенням.
– Як вам дії суддів?
– Ми вже звикли до них. Навіть не уявляю шоу без суддів. І залучення учасників першого проекту у даному випадку внесло певну «фішку».
– Ви продовжуєте танцювати?
– З Дімою? Якщо нас запрошують – звичайно, із задоволенням. У мене є Пронині паричок та носик Проні Прокоповни. Сьогодні Діму прозвали нашою «швидкою допомогою». Він прийшов на допомогу  мені на гала-концерті. Та ж сама ситуація з Ірою. Він як «палочка-виручалочка».
– Як вважаєте, чи довго протримається проект?
– Думаю, довго. Якщо у Росії «Танці з зірками» протрималися усього два тури, то у нас за рахунок особливої енергетики, ведучих, буде і третій, і четвертий.

«Найживішим» з усіх учасників за кулісами виглядав Максим Неліпа, телеведучий каналу «1+1», у минулому «КВНщик».
– Максиме, як почуваєтеся після виступу? Помітно, що трохи все-таки втомилися?
– Так… Але, знаєте, саме зараз уся втома позаду. Тому що хвилювання….Ми ТАК хотіли «народити» цей танець.
– А як виникла ідея такого шоу з партнершею-«гітарою»?
– Ідея народилася досить давно. У світі зараз вистачає поганих новин, від яких іноді зранку не так уже й хочеться підійматися та виходити на вулицю. А в наших виступах – «сонце»! Сьогодні, наприклад, – «Don’t worry, be happy!». Все буде добре – не хвилюйтесь! От зараз ми теж не хвилюємося, бо, судячи з оцінок журі, все поки що дуже добре! Не зарікаюсь! Хто сказав? Виріжте це! (сміється – авт). 

Фото надані прес-службою «1+1»



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх