Іграшки для дорослих

17.03.2007, 11:03 Переглядів: 11 795
Халатик медсестри чи сукня покоївки, наручники з опушкою, їстівна білизна і реалістичні копії статевих органів… Дорослі теж полюбляють бавитися. Тільки іграшки в них особливі. Щоб дізнатися, які саме, «ТелеграфЪ» вирушив на екскурсію до одного з секс-шопів міста..

Кажуть, цей ротик з кібер-шкіри вміє дарувати задоволення не гірше за справжній.
«У комплект входить пульт на пальчикових батарейках, щоб чоловік сам контролював рівень вібрації, – консультує продавець секс-шопу Євгенія. – Іграшку можна використовувати перед статевим актом. А можна і зовсім без жінки обійтись». На думку Жені, подібні ротики, а також штучні вагіни здатні навіть сім’ю зберегти. «Вони легко вміщуються у чоловічу барсетку чи бардачок далекобійника, – каже вона. – Така «жінка» завжди з тобою, а дружина спокійно спить удома і не переймається, що коханий зраджує її з іншою».

Ця надувна корівка працює у секс-шопі моделлю – вона демонструє шкіряний нашийник для сексуальних ігор. Насправді цільове призначення «бурьонки» інше – корівка має гумову дупку і вміє запально мукати. Вона охоче урізноманітнить вільний час самотнього чоловіка. «Цю іграшку ми відносимо до приколів, – посміхається Євгенія. – Непоганий подарунок для того, у кого з почуттям гумору все нормально».
Для любителів гумових дам у секс-шопі є не тільки корови. «Ціна «дівчат» коливається залежно від кількості отворів та наявності обличчя, – пояснює Євгенія. – Дорогі – з трьома отворами і з обличчям фотомоделі, яка зображена на упаковці. У тих що подешевше – лялькові личка, волоссячко намальоване. Взагалі, у нас «дівчата» на будь який смак – якщо ви хочете даму з певним розміром бюста, засмагою чи парфумом, то це не проблема».

Насадки-презервативи вигадали для подовження чоловічої «гордості». У даному випадку насадка подовжує новорічну ялинку, яку в секс-шопі не розбирають навмисно – ну, дуже вже екзотично вона прикрашена.
«Ці насадки еластичні, – пояснює Женя. – Вони бувають для задоволення – з кульками, вусиками тощо, але є й такі, що стають у пригоді чоловікам з «маленькими розмірами». До того ж це ще й багаторазовий презерватив. Доглядати «пристрій» просто – його очищують розчином марганцівки».

За свої невеликі розміри ці «дівочі забавки» отримали від Жені своєрідну кодову назву – «Учєбка».
В асортименті секс-шопів є фалоімітатори більших розмірів і не тільки з пластику, латексу та гелю. «Є ще імітатори з кібер-шкіри, – розповідає продавець. – Це матеріал, ідентичний натуральному. На дотик він як справжня шкіра». «Забавки» з кібер-шкіри гігієнічні. Їх продають в герметичних упаковках, так що помацати їх не вдасться. Натомість на упаковках є пробники, до яких торкатися можна. «Імітатор з кібер-шкіри за 40 гривень не купиш, – наголошує Женя. – Якщо вам пропонують такий, знайте – це підробка».
Та реалістичні імітатори з кібер-шкіри – це ще не вершина політу фантазії. Спеціально для фанаток зірок кіно та шоу-бізнесу у секс-шопах продають імітатори-зліпки з органів жіночих улюбленців. «Коштують вони чимало, але поціновувачки вважають їх вартими того, – каже продавець. – Наприклад, пам’ятаєте Дона Джонсона із серіала про поліцію Майамі? У нас є чим порадувати його фанаток. Може, для якоїсь шанувальниці важливо похвастати: «Увляєте, а я – з самим Доном Джонсоном!».

Одяг для ролевих ігор і просто сексуальна білизна користуються чималим попитом. Особливо, напередодні свят.
«Жінки часто купують своїм коханим стрінги, – розповідає Женя. – Якщо чоловік з почуттям гумору – він це оцінить. У нас є сімейні комплекти – можна купити собі з акулою на причинному місці, і йому таку саму для цікавого сімейного дозвілля». 
Для тих, кому тільки подивитись – замало, вигадали білизну, яку можна з’їсти прямо з тіла партнера. «Їстівну білизну ми привозимо тільки на свята, – каже Євгенія. –  Контролюючі органи мають до неї дуже серйозні претензії, тому що ця білизна – ледь не продукт харчування. Тому ми не ризикуємо. Але прихильники делікатесів просто замовляють її заздалегідь».

«Пшик» – і вам ціни немає
Ті, хто бажає підвищити свою привабливість в очах протилежної статі, часто купують парфуми з феромонами. У секс-шопах можна знайти як свої улюблені парфуми зі вмістом феромонів, так і просто «чистий феромон» – рідину без запаху. «Не знаю, в чому тут справа – у феромонах чи самонавіюванні, – каже Євгенія. – Може, це всього лише відповідний настрій: «На мені феромони. Я особливий!». Та головне, що це працює».

Євгенія, продавець секс-шопу: «Я працюю майже в аптеці»

Женя вважає, що її робота мало чим відрізняється від роботи аптекаря – вона так само допомагає людям вирішувати їх проблеми.
– Хто частіше до вас приходить – чоловіки чи жінки?
– У нас різноманітний контингент відвідувачів – це і жінки, і чоловіки різних вікових категорій. Молодь частіше обирає парфуми, білизну, наручники для забавок тощо. Люди більш старшого віку цікавляться різноманітними мастилами та збуджуючими. До нас звертаються сімейні пари. Спочатку вони приходять на екскурсію і дуже ніяковіють. Вдруге вони вже розкутіші. А втретє вони спокійно роздивляються весь асортимент, сміливо розпитують що, для чого і почому. 
– Як ви почуваєте себе у ролі продавця з секс-шопу?
– Спочатку я ніяковіла. А потім зрозуміла, що люди до нас приходять не тільки у пошуках задоволення, а й зі своїми проблемами. Я працюю, ніби в аптеці. Тим паче, що в нас є такі продукти, які застосовуються у лікувальних цілях. Наприклад, людина похилого віку через цукровий діабет не може вживати більшість пігулок для сексуального збудження. А ми пропонуємо креми, пігулки і профілактичні препарати на травах. Ще приклад – вагінальні кульки. Після народження дитини деякі жінки страждають через опущення внутрішніх органів. Цю проблему можна вирішувати без операції – гінекологи рекомендують застосовувати кульки, тренувати розслаблені м’язи. Або візьмемо ті ж імітатори. Трапляється, що чоловік не може виконувати своїх подружніх обов’язків. Натомість жінка не йде «наліво», а зберігає сім’ю. І все нормально – ніякого, як то кажуть, розподілу майна. Ідемо далі. Гумові ляльки – це незамінний засіб, коли йдеться про догляд за розумово відсталими людьми, хоча цього ніхто не афішує. У фізичному плані ці люди є цілком нормальними, тому коли приходить час, об’єктами їхніх «залицянь» нерідко стають мами, медсестри тощо. За допомогою таких ляльок близькі хворих убезпечують і себе, і суспільство, і самих хворих.
– Чи багато у вас відвідувачів?
– Так. Та люди все ще побоюються до нас заходити. Думаю, це – питання виховання. Люди більш старшого віку зростали у часи Радянського Союзу. Інтим вважався чимось поганим. Та існує думка, що якби у ті часи у нас існували магазини подібного плану, то можна було б попередити 50 відсотків злочинів на сексуальному ґрунті.
– Чи не доводилося вам стикатися з агресивними покупцями?
– З покупцями – ні,– стукає по дереву Женя. – А з противниками магазину – так. У день нашого відкриття бабусі, які мешкають у будинку, в якому ми розташовані, дзвонили у міськвиконком і скаржилися, мовляв, чому вони вчитимуть наших дітей. На що їм відповіли, що в цьому плані наші діти можуть навчити нас того, про що ми й не чули.
Такі випадки – рідкість. Натомість з нами трапляються кумедні ситуації. Свого часу, коли цього закладу ще не було, ми продавали свою продукцію на спеціалізованих вітринах в інших магазинах. Одного разу ми написали на вітрині з презервативами «Пенсіонерам знижки». І дідусі пішли. Ми пожартували, а вони – ні. Довелося робити знижки.
Приємно, коли до нас приходять люди ще радянської «закалки» – ніяковіють, переступають через себе, але намагаються вирішувати свої проблеми. Натомість трапляються покупці, яким соромно зізнатися, що вони купують щось для себе. Наприклад, чоловіки беруть багаторазові презервативи для подовження пенісу і кажуть: «Це для мого друга», «Це знайомий попросив». Але це інтимний магазин, і «нічого такого» тут ні про кого не думають.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх