Очуміли!

7.04.2006, 11:04 Переглядів: 1 880
Цілих півроку наші читачі напружено спостерігали за акцією „х-ОЧУ-и-МЕТЬ”. Вони перевіряли талончики, отримували різні призи і з завмиранням серця чекали, хто ж відхопить головний приз – біленьку „Таврію”. Ми ще не встигли підбити підсумки акції, а вже маємо переможця… точніше ДВОХ. А машина в нас ОДНА….
Це не двоїться в очах. Трапилось так, що ОДНУ машину у „Телеграфа” виграло ДВОЄ різних людей: чоловік та дівчина. Обоє принесли в редакцію цілком легітимні виграшні купони...

Все було розраховано з точністю до самої останньої цифри розумною комп’ютерною програмою. Принаймні, ми їй довіряли і спали спокійно, чекаючи на того єдиного, кому судилося стати власником нашої „лялечки”. Коли акція добігала до завершення, до редакції подзвонила дівчина і повідомила, що в неї співпали всі числа у рядку „Автомобіль „Таврія”. „Ось вона, переможиця!”, – захоплено ахнули ми. Але, як-то кажуть, не кажи „Гоп!”. Того ж самого дня до редакції прийшов схвильований чоловік і пред’явив СВІЙ виграшний талон із закресленим верхнім рядком. Отакої! Ще один переможець? Такого повороту подій ми, м’яко кажучи, не чекали. Як виявилося, два талончики у двох різних людей були АБСОЛЮТНО ОДНАКОВИМИ – цифри у виграшному рядку на автомобіль повністю співпадали. До того ж, одне число повторювалось двічі. До речі, читачі нас попереджали протягом акції, що деякі номерки періодично повторюються, але тоді ми не надали цьому факту уваги – довіряли генератору випадкових чисел.
Ну що ж, як казав один із наших екс-президентів, маємо те, що маємо. Тож наразі на „Таврію” претендують і Ганна, і Олексій...

Ганна: „Про мій виграш знає тільки брат”

Кажуть, якщо по-справжньому чогось бажати, доля неодмінно це подарує. Ганна дуже хотіла виграти автомобіль

Ганна М’ясникова навчається і працює одночасно. Вона, без перебільшення, – мужня дівчина. Про те, що Ганна закреслила виграшний рядок на машину, вона не розповіла нікому. Навіть для батьків це буде новиною.
– Ганно, ви цілеспрямовано брали участь в акції чи так, по ходу читання газети?
– Я дізналася про акцію з „Телеграфа” і одразу вирішила – буду грати. Спеціально для цього придбала 15 газет.
– А де купували газети?
– У себе на „Гвардійській”. Я там мешкаю.
– Аж 15 карток не важко було перевіряти?
– Ні, ентузіазму вистачило. До того ж, коли почали співпадати числа у рядку „Автомобіль”, це тільки підігрівало азарт.
– Ви справді вірили, що „Таврія” буде вашою?
– Так, від початку акції я була в цьому впевнена. Ну, люблю я машини! І хотіла цього дуже.
– Ганно, чи фартова ви людина?
– Так, мені часто щастить. Я вигравала по дрібницях у різних лотереях і раніше, але це буде мій перший великий приз.
– Мабуть, ви вже всім про це розповіли?
– Ні, я тільки з братом поділилася новиною. Навіть батькам не казала. Вони про все дізнаються, коли побачать моє фото у газеті. Це буде сюрприз!

Олександр: „Дружина сказала: „Будемо вигравати машину!”

Олександр перевіряв свої 30 талочиків за допомогою комп’ютера

Сказала, як відрізала. В Олександра Богомаза співпали всі цифри до єдиної у виграшному рядку „Автомобіль „Таврія”.
– Олександре, коли ви вирішили брати участь в акції?
– Не одразу. Спочатку ще якось сумнівався, а потім все-таки вирішив. В кіоску, біля готелю „Дніпровські зорі”, купили 15 газет і таким чином отримали півтора десятка талончиків. На вечірці у „Зебрі” взяли ще 15 штук – там їх роздавали безкоштовно. Дружина сказала: „Будемо вигравати машину!” Так ми почали грати.
– Як же вам вдалося перевірити таку кількість талонів?
– А ми всі числа внесли у програму комп’ютера – вона сама нам видавала співпадіння. Ми спробували спочатку перевіряти талончики „вручну”, а потім зрозуміли, що це нереально.
– Вірили у виграш?
– Якщо чесно, то сумнівався. 
– Навіть коли справа дійшла до останньої цифри?
– Навіть тоді. Коли треба було перевірити, чи співпадає єдина цифра, якої не вистачало для виграшу, я спеціально не заглядав у газету одразу, як тільки купив. Прийшов додому, сів на диван, розгорнув „ТелеграфЪ” і побачив його одразу – ось він, виграшний номер! Мені і зараз якось не до кінця віриться.

Що робити далі ми поки що не вирішили. Маємо двох переможців з абсолютно легітимними виграшними картками. Те, що картки справжні, сумніву не підлягає. Тож і переможців реально два. Ось тільки машина в нас одна... Поки що „ТелеграфЪ” вирішує, як бути в цій ситуації. Будемо вдячні, якщо почуємо слушну пораду і від вас: як поділити один автомобіль між двома преможцями так, щоб нікому не було прикро?

Не викидайте Картку учасника!

Ще раз нагадуємо: згідно з правилами, протягом двох тижнів – до 12.00 15 квітня – ми чекаємо на тих, хто закреслив призові лінії у картках. Уважно перевірте свої Картки учасника. Можливо, саме ви є власником DVD-ПРОГРАВАЧА, ПУТІВКИ В ЄГИПЕТ, МІКРОХВИЛЬОВОЇ ПЕЧІ, МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ та багатьох інших призів, які все ще чекають на вас у редакції газети.
Не поспішайте викидати Картку учасника, якщо вона виявилась невиграшною. Усі призи, які ми обіцяли розіграти, обов’язково знайдуть своїх власників!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх