Вітаємо переможців акції “х-ОЧУ-и-МЕТЬ”

1.12.2005, 12:12 Переглядів: 1 534
У суботу, 26-го листопада, в офісі редакції тижневика “Кременчуцький ТелеграфЪ” переможці акції “х-ОЧУ-и-МЕТЬ” отримували свої подарунки.
У переліку призів акції – 10 мобілок від магазину “Телефончик”. Перший з них цієї суботи дістався Віктору.

У суботу, 26-го листопада, в офісі редакції тижневика “Кременчуцький ТелеграфЪ” переможці акції “х-ОЧУ-и-МЕТЬ” отримували свої подарунки. Мобільний телефон від магазину “Телефончик” виграв постійний читач 'Телеграфа' Віктор. Як розповів наш переможець, з газетою “ТелеграфЪ” він не розлучається уже майже п’ять років, а тому із задоволенням взяв участь в акції. “Удача – це така штука – раз на раз не приходиться”, – каже він. Цього разу Віктору пощастило. Він розповів “Телеграфу”, що  братиме участь в акції й далі, бо впевнений що обов’язково ще щось виграє.

Сергій виграв сертифікат від салону “Тет-а-Тет”. Цієї суботи з “Чорного ящика” також “витягли” карточку на поповнення рахунку Djuice та сертифікат на відвідування солярію від салону краси “Фіфа”.

Цієї суботи ще двоє учасників акції отримали комплекти сувенірів, а троє – прийшли за призами з “Чорного ящика”. Один з них, Сергій, виграв сертифікат від салону “Тет-а-Тет” на суму 50 гривень. Сергій читає “ТелеграфЪ” два роки. Він каже, що його дружина – активний учасник акції. Саме вона щочетверга звіряє виграшні номери з карткою учасника. “От вона зрадіє, – каже Сергій – я виграв приз саме для неї!”
Чекаємо наступних переможців щосуботи за адресою: вул. Шевченка, 50-А.
Хочеш мати? – Грай! У “Телеграфа” – вигравай!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх