Все, як у справжньому бою...

17.11.2005, 17:11 Переглядів: 1 775
Вже стало доброю традицією щороку проводити турнір з пейнтболу між учнями Полтавського обласного ліцею з посиленою військовою і фізичною підготовкою.

Вже стало доброю традицією щороку проводити турнір з пейнтболу між учнями  Полтавського обласного ліцею з посиленою військовою і фізичною підготовкою. Цієї суботи, 12 листопада, команда першого курсу „воювала” проти другого. Витрати по проведенню турніру взяли на себе „ТелеграфЪ” і пейнтбольний клуб „Сталкер”. Один з ліцеїстів, як він сам представився, Сєрий (на фото другий справа), каже, що гра вдалася. „От патронів би побільше”, - жалкує курсант. До речі, він з сім’ї військових, приїхав навчатися до ліцею з Сімферополя. В цей же навчальний заклад наступного року мріє вступити його сестричка.

Все було, як у справжньому бою – руїни занедбаних корівників, осіння мряка і звуки пострілів

В результаті гору взяв досвід - перемога дісталася ліцеїстам другого курсу. Підполковник Володимир Поляков каже, що цей турнір є винятковою можливістю для хлопців відпрацювати на практиці все, що вони встигли вивчити з теорії. Грати запрошують тільки найкращих ліцеїстів. Сам же пан підполковник періодично підкидав під ноги бійцям петарди і жалкував, що під рукою немає димової шашки.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх