А ми – на морі! або З Днем народження, „ТелеграфЪ”!

29.09.2005, 18:09 Переглядів: 3 141
Свій сьомий день народження редакція "Телеграфа" святкувала в сонячному Криму, в Батілімані – на базі відпочинку російського чорноморського флоту.
Команда „Кременчуцького Телеграфа” плескалась у Чорному морі, відзначаючи свій День народження та набираючись сил і натхнення від ласкавого осіннього сонця

Свій сьомий день народження редакція 'Телеграфа' святкувала в сонячному Криму, в Батілімані – на базі відпочинку російського чорноморського флоту. Ласпинська долина приймала кременчуцьких журналістів сонячною погодою, теплим морем та живописними гірськими пейзажами. 12-годинна подорож до заповітної мрії - відірватися від роботи, але бути разом зі своїм улюбленим колективом – не завадила дві доби майже без сну плескатися у лазурній воді та подорожувати південним узбережжям Кримського півострова. Ми екстерном набиралися сил, щоб з новою енергією увійти у свій восьмий 'телеграфівський' рік. І знову дарувати тобі, наш любий і шанований читачу, свої ідеї, корпіти ночами над черговим випуском газети і бути у вихорі життя та найцікавіших подій.
Будемо разом, читачу!

Головний еректор 'Телеграфа'. Збуджує до работи. Живчик і мандрівник. Вічний ідейний двигун редакційної політики. Очолює хіт-паради редакційних колонок. Володар трубки миру.

Репортер Лариса Артеменко. Принцеса Ксена кременчуцької журналістики. Профі в галузі розслідувань. Тримає під прицілом всіх корупціонерів та падлюк. Світська левиця, муза котів і полковників.

Репортер Вікторія Мудра. Дійсно мудра, незважаючи на юний вік. Запальничка культурно-масового сектору. Захоплюється антенно-фідерними пристроями. Має диплом у цій галузі.

Редактор відділу новин Олег Булашев. Справжній інформаційний маніяк: засинає з новиною – прокидається з  сенсацією. Має здатність розмовляти одночасно за трьома телефонами і знаходитись відразу у трьох місцях. Коротка характеристика: 'Фігаро тут, Фігаро – там'. Завидний жених.

Водій Микола Тихомиров. Грізний ззовні, добрий всередині. Небагатослівний. Дресирує журналістів, які по команді 'Вимітайтесь!' дружно висипають з редакційної машини.  Надійний і безвідмовний, як ласкаве телятко. Вишуканий майстер шашличної справи.

Репортер Марія Долина. Голос „Телеграфу”. Вдало імітує Зикіну. Мріє стати перевертальником пінгвінів у рубриці „Журналіст змінює професію”. Якби за ініціативу судили – мала б довічне ув’язнення. А ще вона мама наших маленьких “телеграфістів”, бо щочетверга навчає юних журналістів навикам майбутньої професії.

Репортер тижневика Оксана Швець. „Космополітен” „Телеграфа”. Витончений знавець усіх бутіків Києва і Кременчука. Може розрізнити Версаче від підробки на відстані 500 кроків. Істота лагідна і доброзичлива, досконало володіє усіма нюансами юриспрунденції.

Випусковий редактор і одночасно мозковий центр „Телеграфа” - Людмила Шпак. Птаха високого польоту. Безжально рубає будь-які прояви журналістських збочень. Вважається невід’ємною частиною офісу, бо живе там цілодобово.

Літературний редактор Лариса Чернобай. Професійний буквоїд. Міс-коректність (від слова - коректувати). Ненавидить кухонне рабство.

Художник і фотограф Дмитро Бабець. Супер-Бабець має „нюх, как у собаки, глаз как у орла”. Мирний і оманливо-повільний. Фонтан карикатурного мистецтва.

Дизайнер комп’ютерної верстки Олександр Соколюк. Легкий у спілкуванні, страшний у роботі. Віртуоз газетного макетування. Не брикається, коли змушують працювати у режимі цейтноту. Ходяча пошукова система широко відома у вузьких колах.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх