Я подарую тобі...Гаваї!

24.07.2010, 17:11 Переглядів: 4 101
На 23-річчя своєї коханої, Юра – її хлопець – влаштував на честь Катерини гавайську вечірку на звичайній кременчуцькій дачі. Дівчина до останнього про неї нічого не знала, її доправляли на свято із зав’язаними очима. А на вечірці Катю чекали друзі у гавайському вбранні, катання по нічному Пслу у човні, прикрашеному очеретом та свічками, коктейлі із кокосів, гавайські ритми та співи..
Юра подарував своїй дівчині Каті екзотичне свят

Юра та Катя – дуже весела та креативна пара. І вони, ну, дуже полюбляють різноманітні розіграші та веселощі. Тож Юра вирішив, що для Каті кращим подарунком буде сюрприз. І влаштував для коханої таємну гавайську вечірку, про яку  вона до останнього нічогісінько не знала. Для цього він зателефонував друзям, яких дівчина збиралась запросити на святкування, і попрохав вигадати якісь «відмазки»:

– Я їм телефоную, однак ні в кого не виходить прийти на мій день народження. І в усіх  такі переконливі «відмазки». Одна дівчина напередодні диплом захищає і цього ж дня їде на відпочинок із групою, інший хлопець каже, що у нього – змагання... Я була приголомшена!Навіть коханий і той сказав Каті, що на її свято, у суботу, у нього просто завал на роботі. Тож він прийде аж під вечір. Катя, звичайно ж, засмутилась, однак із розумінням поставилась до того, що так складаються обставини. Коли настало свято, вона отримувала телефонні вітання, а під кінець дня її чекала вечеря із батьками. Юри цілий день не було. І не дивно, адже увесь день він разом із компанією працював над тим, аби перетворити звичайну дачу на Гаваї.

Задля цього він перелопатив Інтернет, ретельно вивчив все про гавайську культуру і накупив купу різних атрибутів. Увечері хлопець зателефонував Каті, і сказав, щоб вона одягалась – підемо прогулятися. Дівчина причепурилась, вважаючи, що вони підуть в якийсь клуб. Однак, коли побачила Юру, оторопіла – він був у шортах та майці, і явно не збирався йти на «гламурну тусовку». Але тут хлопець, обійнявши дівчину, зав’язав їй очі хустинкою, що простягнула йому Катина мама, яка також була «у змові». Далі він вивів Катерину із під’їзду, спеціально, кружляючи з нею навколо, посадив до автівки.

Дівчина підозрювала, що вони їдуть на її дачу, однак не була у цьому певна. Коли ж машина доїхала до Псла, Юра взяв кохану на руки приніс до пляжу, та розв’язав очі. Там на неї чекав «гавайський» човен – прикрашений квітами, свічками у скланках, та очеретом. Він попрямував на Катеринену дачу, де піснею про Гаваї її зустрічали друзі.– Всі були одягнені у гавайському стилі: квіти у волоссі, яскраві спідниці, шорти,  купальники, – розповідає Юра. – Катю також одразу переодягли, я спеціально протягом тижня потихеньку вивозив її речі. Іменинницю напоїли кокосовим молоком, а склянками цього дня були половинки кокосів. Бар зробили зі старого човна – до нього приладнали парус та прикрасили органзою (вид тканини.).

Неподалік «виросла» пальма із бананами – її зробили із картону, причому цим, якраз перед захистом диплому, займалася Тетяна, подруга Катерини. «Островитяни» відмовилися від ліхтарів – їм світили лише свічки, яких було, мабуть, більше сотні, факели та місячне світло. Юра навіть дістав проектор, завдяки якому на дачі з’явилося зображення справжніх Гаваїв – було чутно шум прибою та барабанні ритми.– Мені здавалось, що все це казка. Було таке враження, що це або відбувається не зі мною, або я сплю! – ділиться з нами Катя.

Після розпиття коктейлів, танців та конкурсів, Юра продемонстрував гостям фільм, який зробив про Катю. Він використав «раритетне» відео, на якому кохана була ще зовсім маленька. А далі Юра та Катя відправились на романтичну мандрівку нічним Пслом. Коли вони відпливали, то проходили крізь «ворота» – факели, які тримали схрещеними їхні друзі. І перед кожними із трьох воріт потрібно було загадати найзаповітніше бажання. Пара каже, що цей день народження запам’ятається надовго, однак і й майбутньому чекають ще багато сюрпризів.

Старий човен перетворили на бар



 
Автор: yaremko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх