Дитячі садочки Козельщинської громади отримали іграшки в подарунок

24.11.2021, 08:28 Переглядів: 1 373

 

Ferrexpo ініціювала масову благодійну акцію для дитячих садочків найближчих територіальних громад

Полтавський, Єристівський та Біланівський гірничо-збагачувальні комбінати, що входять до складу групи Ferrexpo, ініціювали масову благодійну акцію для дитячих садочків найближчих територіальних громад. Ініціатива об’єднала двадцять три заклади дошкільної освіти міста Горішні Плавні та Новогалещинської, Пришибської, Козельщинської територіальних громад. Загалом, благодійна акція охопила 23 заклади дошкільної освіти.

В ході плідної співпраці з відділами освіти та директорами садочків, компанія визначила ключові потреби в розвиваючих іграх та іграшкових осередках та закупила їх на суму 230 тисяч гривень.

Подарунки вже отримали отримали дитячий садочок «Чебурашка» в Горішніх Плавнях та дитячі садочки Новогалещинської територіальної громади. Наразі ж представники Біланівського ГЗК відвідали дашкільни навчальний заклад «Дзвіночок» в Козельщинській територіальній громаді.

Селищний голова Олександр Троцький 

Селищний голова Олександр Троцький подякував підприємству за подарунки та наголосив на їх значимості:

«Ми з місцевого бюджету закуповуємо подарунки до дитячих садків, але їх ніколи не буде забагато. Іграшки для дітей, як інструмент для слюсаря чи як закони для юриста. Граючись діти навчаються та розвиваються. Мені окремо хотілося б виділити, що ініціатива йшла від підприємства. Дуже вдячні за увагу з боку комбінату до наймолодших жителів громади».

Заступник генерального директора із земельних питань Біланівського ГЗК Леонід Тютюнник 

Заступник генерального директора із земельних питань Біланівського ГЗК, Леонід Тютюнник, відзначив, що почесно бути частиною таких акцій підприємства.

«Ми співпрацюємо з Козельщинською громадою не один рік, та реалізували безліч проєктів. Безпосередньо на сферу освіти було освоєно понад 3 мільйони гривень. Стосовно сьогоднішньої ініціативи варто відзначити, що діти в першу чергу повинні бути забезпечені всім необхідним для розвитку та навчання, оскільки за ними наше майбутнє».

Також Леонід Тютюнник проанонсував майбутні проєкти:

«Біланівський ГЗК приймає участь у співфінансуванні двох проєктів в цьому році. Це будівництво стадіону в селі Лутовинівка та реконструкції центрального парку в селищі Козельщина».

Ця благодійна ініціатива від компанії Ferrexpo підходить до завершення, та залишає по собі сотні дітей, що стали трохи щасливішими. Чекаємо з нетерпінням нових ініціатив компанії та результатів соціального партнерства з територіальними громадами.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх